House Nr 10 Apartman, 1 apartman 2 férőhely

Szobák, szolgáltatások Töltsön el néhány kellemes napot Hévíz településen a House Nr. 10 Apartman Hévíz vendégeként. Egy barátságosan berendezett, kényelmes szobában, két teljes házban és két apartmanban szállhatnak meg Hévíz településen az apartman vendégei. Ha autóval érkezik, azt ingyenesen a szálláshelyen hagyhatja, ahol zárt parkoló áll rendelkezésére.

A szobában és az apartmanokban üzemelő klíma biztosítja, hogy felfrissüljön a meleg nyári napokon is. A szobában felár nélküli vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi) biztosítja, hogy a tartózkodása alatt is naprakész tudjon maradni. Az apartmanokhoz saját kert vagy udvar is biztosított.

A House Nr. 10 Apartman Hévíz által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a lenti adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg. Elhelyezkedés A Hévízi-tó a szálláshelytől 800 méterre van. Étkezés A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz. 200 méterre van a legközelebbi étterem, 200 méterre a legközelebbi élelmiszerbolt.

A helyszínen lehetőség van grillezésre. Fizetés A szállásadó készpénzes és átutalásos fizetési módot ajánl fel a foglalás összegének kiegyenlítésére. A foglaláshoz a House Nr. 10 Apartman Hévíz a sikeres visszaigazolást követően 100% előrefizetést kér Öntől. Érkezés, nyitva tartás Az érkezésre és a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, elhagyására pedig 11:00.

A munkatársak magyarul, angolul és németül kommunikálnak. Szallas. hu értékelés 10-es pontszámot ért el és Kiváló minősítést kapott 8 értékelés alapján az apartman a Szallas.hu-n.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA20010558


előzőkövetkező