Hotel Lidó, 132 szoba 280 férőhely

Év Szállása 2014 - Népszerűségi Díj III. Balaton-parti családi szállodánk 132 balkonos kétágyas szobával várja a vendégeit Siófok szívében a Petőfi sétányon. Minden szobánk erkélyes, fürdőszobás ill, tévével (45 cm) valamint hűtővel felszerelt. A szobák mérete a fürdővel együtt 12 m2.

A szobák szintén klimatizáltak. A klíma használatát a szoba ára nem tartalmazza. A standard szobáink árai reggelit ill. ingyenes strandolási lehetőséget is tartalmaznak. A szálloda halljában ingyenes Wi-fi internet hozzáférést biztosítunk. Parkolásra 500 méterre van lehetőség nem őrzött parkolóban, felár ellenében.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a szálloda elhelyezkedésénél fogva nem található csendes helyen. A szállás árát érkezéskor kell megfizetni. A szálloda strandján nyugágyak állnak rendelkezése limitált számban, melyek előzetes foglalására nincsen lehetőség. Minden vendégünknek nem tudunk nyugágyat biztosítani.

Mivel szobáink több emeleten találhatóak, így a kilátás minden szobából más. A kilátást a strandon árnyákot adó fák zavarhatják. Háziállat hozható (felár ellenében), azonban a szálloda zárt éttermében bevenni őket nem lehetséges. A szálloda strandjára pedig csak póráz használata mellett lehetséges őket levinni.

Néhány szobánkban előfordulhat egy emeletes ágy gyerekek részére, ami felár mellett használható, azonban a szobából nem vihető ki. Kijelentkezés után a strandunk már csak felár mellett használható: 1500 Ft/fő/nap. ű 2023-tól vendégkéréseket (konkrét szobakérések) csak szolgáltatási díj fejében tudunk teljesíteni.

SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
Nyitvatartás: május 19. - szeptember 17.
Légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
132 szoba, 280 férőhely
NTAK azonosító: SZ19000834


előzőkövetkező