Home Apartman, 1 apartman 4 férőhely

A Home apartman várja a pihenni vágyó vendégeket. A városközpont és a Balaton egyaránt könnyedén elérhető. A tágas kertes ház egy amerikai-konyhás nappalival és étkezővel, 2 nagyméretű hálószobával, fürdőkádas és zuhanyzós fürdőszobával két külön mellékhelységgel és egy terasszal várja a pihenni kikapcsolódni vágyó vendégeket.

Az apartman felszereltsége kitűnő, a konyhában mosogatógép, kávéfőző, mikró, melegszendvicssütő, kenyérpirító található. Míg a fürdőszobában kád, zuhanyzó és mosógép szolgálja a vendégek kényelmét. A nappaliban lévő LED TV széles csatorna választékkal segíti a kikapcsolódást.

A megfelelő hőmérsékletről a nyári melegben klíma gondoskodik. A téli hónapokban egyedi fűtéssel szabályozható a kívánt hőmérséklet. A szállás egész területén ingyenes wifi elérés biztosított. Autóval érkező vendégek a zárt udvarban tudnak parkolni. Az apartmant szívesen ajánljuk mindazoknak akiknek fontos a Balaton közelsége mivel a közkedvelt LIBÁS strand mindössze méterre található így akár gyalog is könnyen megközelíthető.

Keszthely méltán kedvelt célpontja a nyaralni vágyó vendégeknek, hiszen kulturális élményekben is gazdag, illetve szórakozásra, pihenésre is tökéletesen alkalmas. A Festetics-kastély, a Balatoni Múzeum és a Vadászati Múzeum egész évben látogatható. A város további látványosságai a Népviseletes Babamúzeum, illetve a Történelmi Panoptikum.

A híres Hévízi-tó a regenerálódni, gyógyulni vágyó nyaralók számára 11 km-re található. Nagyszerű kiránduló célpont lehet a Balatonedericsi Afrika Múzeum, illetve a Zalaszántói Sztupa.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: április 1. - november 1.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA24089935


előzőkövetkező