HolidaySportHaus, 4 apartman 15 férőhely

HolidaySport Haus Balatongyörök központjától autóval két percre a fekszik. A ház teraszairól és kertjéből gyönyörű panoráma nyílik a Balatonra. Az apartmanok 2+2 fő, apartmanok 2+1 fő részére nyújtanak ideális szálláslehetőséget, melyek egy része a Balatonra, másik része pedig a medencére/kertre néz.

Az apartmanhoz grillkonyha és borospince tartozik, melyet Vendégeink a hely és eszközök szempontjából akár egy időben is használhatják.

Az áraink tartalmazzál az alábbi szolgáltatásokat: Kültéri medence használat a kertben ellenáramoltatóval (5 x 10 m) Kis konyha az apartmanban Ágynemű és törölköző LCD TV az apartmanban Rezsiköltségek (Villany, víz, csatorna) További ingyenes szolgáltatások: WIFI az apartmanban és a kertben Parkoló Kerti bútorok és napágyak Nordic Walking botok HolidaySport extra gratis szolgáltatások : Borospince ill.

a berendezett grillkonyha használata: Borospince: Patinás pince - BORINKLUZÍV a ház borai önkiszolgálásban fogyaszthatók Grillkonyha: a borospince mellet faszén grill, 2 gázégő, tárcsa, bográcsállvány, gránit munkaasztal, hűtő, mosogatógép, felszerelve minden konyha és étkészlettel, 16 főig fedett terasz alatt a pince előtt.

Gyere el hozzánk, ez csak nálunk van. : 10% kedvezmény a HolidaySport szolgáltatásaiból (vízibicikli, kajak, sup és napágy bérlés) a balatonedericsi strandon. Szálláshelyünkön bulik és rendezvények nem tarthatóak.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, MBH
Nyitvatartás: április 29. - október 2.
Wellness szolgáltatások
Légkondícionálás
4 apartman, 15 férőhely
NTAK azonosító: MA19016192


előző