Tea Apartman, 3 apartman 14 férőhely

A Balaton északi partjának egyik legszebb településén várjuk vendégeinket, két és három szobás, klimatizált családi apartmanjainkkal. Balatongyörök a Balaton-felvidék nyugati határán, Szigliget és Keszthely között fekszik. Kiváló választás nyaralás helyszínéül az aktív pihenést kedvelő gyermekes családok részére.

Apartmanházunkban három apartman található. Két szobás családi apartmanjaink (2db): Két szobás családi apartmanjaink egyenként 4 vendég kényelmes pihenését biztosítják. Egyik apartmanunk pótágyazható. Az apartmanokhoz zuhanykabinos fürdőszoba, felszerelt teakonyha (fagyasztós hűtőszekrény, indukciós főzőlap, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, Tchibo kapszulás kávéfőző (10 db kapszulával), vízforraló, edények) és erkély tartozik.

A szobákból az erkélyre lehet kilépni. Mindkét emeleti apartman egyik szobája franciaágyas, a másik szimpla fenyőágyakkal rendelkezik. A franciaágyas szobák LCD Smart televízióval felszereltek (Telekom Sat Tv). Az egész házban és a kertben szabad WiFi-re lehet csatlakozni. Az apartmanok klímaberendezéssel felszereltek (opcionális szolgáltatás, 2000 Ft/éj).

Ha két vendég érkezik az apartmanba, természetesen nem helyezünk el más vendége(ke)t az apartman másik szobájába. A ház központi fűtéses, elő - és utószezonban a klímaberendezésekkel is fűthető. Három hálószobás családi apartmanunk (1db): Földszinti, három hálószobás családi apartmanunk kisgyermekes családok részére ideális kialakítású.

Az egyik szoba franciaágyas, a másik két hálószobában szimpla fenyőágyak vannak. Fürdőkádas fürdőszoba és konyha-étkező, valamint nappali található az apartmanban. Az étkezőből a fedett teraszra és az 1200 m2-es kertbe lehet kilépni. A nappali klímaberendezéssel felszerelt (opcionális szolgáltatás, 1000 Ft/éj).

A nappaliban LCD TV (Telekom Sat TV csatornáival) nézhető. A konyha jól felszerelt (mosogatógép, Tchibo kapszulás kávéfőző (10 db kapszulával), vízforraló, mikrohullámú sütő, fagyasztós hűtőszekrény, gáztűzhely, kenyérpirító). A konyha-étkező és a nappali egy légterű (60 m2-es).

Földszinti családi apartmanunkban 6 fő nyugodt pihenése biztosított. A három apartman együttes foglalása esetén max. 16 vendég kényelmesen pihenhet apartmanházunkban. A földszinti apartman konyha-étkezőjében vagy a fedett teraszon a közös étkezés is megoldható. Parkolni a zárt udvaron lehet, de az utcán a ház előtt is biztonságos.

A kertben grillezési és bográcsozási lehetőség adott. Nyársakat, bográcsot és tűzifát biztosítunk. Kisgyermekes családoknak etetőszéket, rácsos kiságyat, babafürdető kádat, wc-szűkítőt és mosdóhoz fellépőt bekészítünk az apartmanba. Ágyneműt, konyhai törlőkendőket, mosogatószert, fürdőszobai kilépőt, folyékony szappant és kéztörlőket biztosítunk vendégeink részére, de törölközőket kérjük hozzanak.

Apartmanjaink NEM ALKALMASAK ÉJSZAKAI BULIZÁSRA. Vendégeink többnyire kisgyermekes családok, akik nyugodt pihenését szeretnénk biztosítani. Kiskorúakat önállóan nem, csak szülői kísérettel fogadunk. Könnyű találni a közelben hostelt vagy diákszállót. Ugyanezen okból NEM TUDUNK MUNKÁSSZÁLLÓKÉNT ÜZEMELNI.

Apartmanjaink belső elrendezése sem teszi ezt lehetővé, és a pihenni vágyó vendégeink ingerküszöbével sem szeretnénk kísérletezni. Településünkön 22 óra után tilos hangos tevékenységet folytatni. Az egész ház területén és a kertben ingyenes WiFi-kapcsolat működik. A klímahasználat opcionális: 2000 Ft/éj/apartman.

SZÉP kártyát (OTP, MKB, K&H) elfogadunk. A SZÉP kártyák mindhárom zsebéből lehet fizetni a szállásdíjat.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Légkondícionálás
3 apartman, 14 férőhely
NTAK azonosító: MA19006714


előzőkövetkező