Platán Apartmanház, 4 apartman 12 férőhely

Fedezze fel Balatongyörököt a Balaton északi partján, Zala megye határán. Látogasson el a szomszédos Keszthely, Tapolca, Hévíz, Kehidakustány nevezetességei, és gyógyfürdőihez. Szigliget, Badacsony, és Tihany is egy kényelmes autóútra, biciklitúra távolságban található. A helyi programok is elég gyakoriak.

Balatongyörök határában az Afrika múzeum, illetve a nemesvitai Western Park is csodálatos élmény mind a gyerekeknek, mind a felnőtteknek. Érdemes ellátogatni a Folly arborétumba, vagy egy helyi pincészetbe, és csak egszerűen gyönyörködni a panorámában, Túrázzon a környék hatalmas erdeiben, kerékpározza körbe a tavat, merüljön el a Balaton sekély vizében, mely gyermekes családoknak ideális lehetőséget nyújt pihenésre.

A svédasztalos reggeli 8:00-10:00 várja a Önöket a Vendéglőben. A medence kicsiknek és nagyoknak egész nap nyitva áll. a mellette található játszóterünk pedig minden gyermek tetszését elnyeri. Amennyiben biciklivel érkezik, tárolónk elérhető kapacitás függvényében, és 21:00-7:00 bezárjuk, a helységet.

Parkolási lehetőség az udvarban. Közösségi standunk ápolt, így hangulatos, kulturált környezetben élvezheti a nyarat, a strandolást, mely 2 km hosszan gyermekjátszóterekkel, homokos partszakasszal éttermekkel, büfékkel, sportolási lehetőségek széles tárházával várja minden évben a pihenni vágyókat belföldről vagy külföldről egyaránt.

Platán Apartmanház, a strand, vasútállomás, kikötőtől, 900 m-re (kb. 15 perc gyalog) található, könnyen megközelíthető helyen, 20m-re a volán buszmegállóhoz. Kellemes környezetben, fűtött gyermek medencével, a felnőtt rész élményelemekkel kiegészített. Kerthelyiségünk finom fagylaltok, kávé, üdítők, koktélok, borok, csapolt sörrel várja kedves vendégeinket.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
4 apartman, 12 férőhely
NTAK azonosító: EG19013705


következő