Hárs Vendégház, 4 szoba 6 férőhely

EGY HANGULATOS KIS NYARALÓ A NYUGALOMRA, ÖNÁLLÓSÁGRA VÁGYÓKNAK. A ház Hévíz egyik csendes utcájában, a tófürdőtől 15 percnyi sétára helyezkedik el. A közelben kisbolt, éttermek, az egregyi hegyen hangulatos vendéglők találhatóak. A Hársház maximum 6 (de igazán kényelmesen inkább 4-5)fő számára nyújt kellemes pihenést.

A földszinten egy nappali / étkező (nagy, körülülhető asztallal), egy egyágyas, és egy kétágyas kellemesen hűvös, de ici-pici hálószoba, fürdőszoba (zuhanyzóval), külön helyiségben toalettel és egy teljesen felszerelt , de szintén pici kis konyha található. Az emeleten 2 db kétágyas szoba van.

Mivel ez egy pici ház, az emeleten elhelyezett klíma kellemes hőmérsékletet biztosít az egész lakótérben . A ház mögött egy teljesen zárt, a kíváncsi szemek elől rejtett, árnyas, napos kert van, kerti garnitúra, hintaágy, grillezéshez szükséges felszerelés segíti vendégeink pihenését.

Autóval az udvarban lehet parkolni . A HársHáz közelében több étterem is található, ezek bármelyikében szívesen látják egy-egy reggelire/ebédre/ vacsorára. Amit tudni kell: ez a ház a nyolcvanas években, nyaralóként épült. Az épület téliesített, fűthető, minden szobában található gázkonvektor.

Meggyőződésünk - és most már néhány évi tapasztalatunk is -, hogy azok a vendégek érzik jól magukat nálunk, akik szeretnek nyugalomban, ÖNÁLLÓAN, KÜLÖN HÁZBAN nyaralni, üdülni. Mi is azt szeretnénk, ha olyan vendégek választanák a Hárs VendégHázat, akik kicsit magukénak is érzik, és a jó gazda szemével rendben is tartják ideiglenes otthonukat.

A ház CSAK EGYBEN KIADÓ, vendégeink éppen ezért teljesen önállóak. Az épületben TILOS a dohányzás, dohányozni a teraszon és a kertben lehet. Kisállatot sajnos nem áll módunkban fogadni . Fontos. Ennek a háznak az előnye, hogy nem apartman, hanem egy önálló kis ház .. nincs jakuzzi, nincs dézsa, nincs ugrálóvár, nincsen semmi ilyen jellegű szolgáltatás .

Itt egy árnyas kert, nyugalom és önkiszolgálás van .. heverészni a kertben, hintázni a hintaágyban, olvasgatni függőágyban, a fa alatt, hallgatni a madárcsicsergést, grillezni, bográcsozni, két biciklivel biciklizni. Kulturáltan szórakozni. :) Itt ezek a lehetőségek. Kérem, ezt tessenek figyelembe venni. :) Köszönöm szépen.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - október 1.
Ingyenes légkondícionálás
4 szoba, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA21006863


előzőkövetkező