Apartman Németh, 5 apartman 10 férőhely

A Németh Apartman Hévíz csendes, nyugodt részén találhatók, 10 perc séta a tótól, és a hegyi borozóktól. Családias hangulat, szép kilátás, jó levegő fogadja a hozzánk érkező, nyugalomra és pihenésre, vágyó vendégeinket. Ajánlatunk: - SZÉP KÁRTYA elfogadás: OTP; K&H; MKB - ingyenes zárt parkoló. - Két lakosztályunk a különálló vendégházban, három az első emeleten található, mindegyik saját balkonnal, fürdőszobával és konyhával rendelkezik.

Emellett van még egy közös nappali konyhával, amely nagyobb társaság együtt étkezésére alkalmas. - Légkondicionálóval, led tv, és széffel felszerelt mindegyik apartman - Konyháink önellátásra felszerelve állnak rendelkezésre (hűtőszekrény fagyasztóval, gáz főzőlap, kávéfőző, kenyérpirító.



vízforraló, edények, evőeszköz stb. - A Szobakiadók Szövetségének tagjaként, kedvezményre jogosító bont biztosítunk 3-10-20 órás tófürdő belépőhöz, és egyéb szolgáltatásokra, melynek mértéke általában 10%. - Ingyen biztosítunk vendégeinknek úszógumit - A kertben napozóágyak, szaletli, grillsütő, és tűzrakóhely, ping-pong asztal (ütőkről, labdáról a vendégeinknek kell gondoskodni) áll vendégeink rendelkezésére, lehetőség van bográcsban való főzésre is. - Épületen belül, tilos a dohányzás - dohányozni a kertben, teraszon, és az erkélyen szabad.

SZÉP kártyával fizetők az elfogadóhely keresőben: Apartman Németh Zala megye, 8380 Hévíz Attila utca 76. címen találnak meg. Megadott árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák, amelynek mértéke (18 év felettieknek) és naponta 680.- Ft. Városi rendelet szerint kötelező térítési díj.

Egész évben várjuk vendégeinket.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Légkondícionálás
5 apartman, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA19006582


előzőkövetkező