Hanne Nyaralóház, 4 szoba 7 férőhely

Kedves Szálláskereső. A Hanne Nyaralóház, Fonyód üdülőövezetében, csendes, nyugodt környéken a szabad strandtól körülbelül 300 méterre található . A ház 2+2 fél szobás, két fürdőszobás (tetőtér zuhanyzós, alsó szint kádas) önállóan használható apartman. Családoknak, baráti társaságnak ideális.

Július-augusztus hónapban kizárólag heti periódusban lehetséges a foglalás. Szombat vagy vasárnapi érkezéssel és távozással. Három szoba francia ágyas, a félszobában egyszemélyes ágy van elhelyezve minőségi matracokkal. A szálláshelyen nagyméretű síkképernyős televízió is a rendelkezésre áll.

Az ablakok redőnyökkel és szúnyoghálóval vannak ellátva. A konyha teljesen felszerelt. A lábosok, tányérok, poharak a vendégek rendelkezésére állnak. Az udvaron bográcsozási, sütögetési lehetőség van. Bogrács és grilltárcsa, illetve egyszeri alkalomra való fa bekészítése ingyenes.

A vendégek részére a kávéfogyasztás korlátlan. A ár tartalmazza a wc papír, kézmosó bekészítését valamint az ágynemű és törülköző használatát, illetve a végtakarítást. Maximum létszám 7 fő. Kisállatot fogadni sajnos nem tudunk. SZÉP KÁRTYA ELFOGADÁSA (Otp, K&H, MkB) A parton vízibicikli bérlési lehetőség.

Extra felszereltség: automata kávéfőző, légkondicionáló, wifi. Közelben megtalálható program ajánlatok: - Balatonboglári bobpálya - Balatonlellei vidámpark - Balatonlelle bowling pálya - Fonyódi piac - Sipos-hegyi kilátó - Szaplonczay sétány - Chicken Garden étterem - Fonyódi kikötő ahonnan közvetlenül lehet Badacsonyba hajózni Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ regisztrációs szám: MA 19017472

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: április 28. - szeptember 10.
Ingyenes légkondícionálás
4 szoba, 7 férőhely
NTAK azonosító: MA19017472


előzőkövetkező