Tópart Apartman, 1 apartman 3 férőhely

Földszinti, kertkapcsolatos stúdió apartmanunk Fonyódon a Tópart utcában közvetlen vízparti társasházban található – innen tényleg 20 lépés a Balaton 27 nm-es felújított, jól felszerelt, klímás apartmanunkban, csendes, meghitt, családcentrikus környezetben várjuk vendégeinket.

Gyermekbarát szálláshelyként utazóágyat, etetőszéket, kismotort, futóbicklit is biztosítunk. Jól felszerelt konyhát, TV-t, ingyenes WIFI-t és firss ágyneműt biztosítunk. Földszinti elhelyezkedésünknek és kertkapcsolatunknak hála, kerti asztalt és kerti székeket is biztosítunk vendégeinknek.

A part menti társasháznak nagy, zárt udvara van, homokozóval, szabad téri kerékpártárolókkal, a szomszédos társasháznál (amelyben a szolgáltató szintén tulajdonos) hintával, csúszdával. Az apartman ideálisan 4 fő befogadására alkalmas, több férőhely igénylése esetén külön egyeztetés szükséges.

A parkolás a Társasház előtti közterületen elheylezkedő utcafronti parkolóban lehetséges. Nyugati irányban a Lidl áruház gyalogosan 5 perc, a városközpont, piac, hajóállomás 15 perc, keleti irányban az Árpád-part futópályával és játszóterekkel gyalogosan 5 perc. Szezonban a parton vízibicikli, SUP bérlési lehetőség, esténként programok és egyéb szórakozási lehetőségek (óriáskerék, mini vidámpark…stb.) is várják az itt pihenni vágyó családokat.

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: május 1. - október 15.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 3 férőhely
NTAK azonosító: MA22035908


előzőkövetkező