Edison Villa 112, 1 apartman 2 férőhely

Fonyód a Balaton déli partján fekvő település, Budapesttől 150 km-re, kb. 1, 5 óra autóút. A déli partról innen a legszebb a kilátás a Balatonra. Az üdülőház 70 m-re van a víz felszíne felett. Nem rég felújították a löszfalon lévő, mintegy 800 m hosszú Szaploncay sétányt, amely az Edison Villa kerti kapujától kezdődik és egyébként látszik a teraszunkról.

A panorámával együtt minden este gyönyörű naplementében lehetnek részünk. Az Edison Villa közelében fellelhető egy kisebb erdő (Kossuth-erdő), szabad téri kondi park, Coop kisbolt, negyed óra sétára a Sipos-hegyi kilátó, valamint 7-8 perc gyaloglással a katolikus és a protestáns templomok.

A városközpontban a vasútállomás, Spar, Lidl, Rossmann, gyógyszertár, posta, könyvtár és számos strand mellett, hajóállomás is van, így mindössze 30 perc alatt Badacsonyban köthetnek ki az északi partot felfedezni vágyók. Szállásunk egy amerikai konyhás, tágas garzon. A konyha fúl felszerelt, indukciós főzőlappal, sütővel, mosogatógéppel edény és étkészlettel.

A kiváló minőségű franciaággyá kihúzható Cardo és sofart kanapék, a 8 nm-es üvegkorlátú teraszra könnyen mozgathatóak karfás székek, asztal és nyugágy kihelyezhető, illetve zsúrkocsival a konyulttól kigurítható étkezési anyagok. A fürdőszoba világos, tágas, szekrényes, fűthető törülközőtartóval.

A terasz a Balaton irányába tekint, de a fák miatt csak kis helyen lehet látni a Balatont. Az apartman É-Ny-i fekvése miatt csak a lemenő nap süt be, kellemesen hűvös, de extra kánikulában a légkondicionáló is bekapcsolható. A lakás és a terasz közti üvegfal fele elhúzható, pliszés szúnyogháló van, két részben motoros alumínium redőny távirányítóval mozgatható.

A lakáson belül tilos a dohányzás. Zárt, őrzött parkoló tartozik a foglaláshoz, mely elektromos kapu segítségével teszi még könnyebbé a bejutást. A kellemes hőmérsékletet az erdő és a fák mellett légkondicionáló, valamint elektromos redőny biztosítja. A városi strand 250 m-re van, ingyen, jól felszerelt: meleg vizes zuhany, WC, öltöző, játszótér, sportpálya, WIFI, gyerekdühöngő, kerékpár szervizpont, vízi mentő szolgálat büfé.

A 7 km-re van Csiszta-puszta gyógyfürdő.

Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: június 1. - augusztus 31.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA23067982


előzőkövetkező