Hajnal Nyaralóház, 1 szoba 6 férőhely

Sok szeretettel várja kedves Vendégeit Balatonfenyvesen a Hajnal Nyaralóház Fenyves. A nyaraló saját udvarán lehetőség nyílik grillezésre, tollaslabdázásra, focizásra a felnőttek számára pedig nagyon jó lehetőséget biztosít a kényelmes terasz a beszélgetésekre vagy a vacsora elfogyasztására.

A Balatonmáriafürdő-alsói központ és szabad strand 700 méterre van, ahol különböző szórakozási lehetőségek is várják az odaérkezőket. Továbbá a közelben számos étterem várja a kikapcsolódni vágyókat. A nyaraló 6 fő (4 felnőtt, 2 gyermek) részére a legideálisabb.

Az apartmanban található 3 szoba, 2 fürdő (egy zuhanyzós és egy kádas) amerikai stílusú nappali és étkező, valamint egy jól felszerelt konyha (vízforraló, kenyérpirító, gofri sütő, kávéfőző, micro, gáztűzhely, hűtő). A közelben lehetőség nyílik kirándulni, kisvasutazni.

A nyaralóháztól 15 km-re van Fonyód ahol érdemes ellátogatni a vásárra, vagy ha kirándulást terveznek ne hagyják ki a közvetlen hajójáratot Badacsonyba, vagy Tihanyra. 25 km-re található Hévíz ahol a világhírű gyógytavat egy 38 m mélyen fekvő forrásbarlang több, ásványi anyagokban gazdag, hideg és a meleg vizű forrásai táplálják. 20 km-re van Keszthely ahol érdemes ellátogatni a Festetics- kastélyhoz, Csigaparlamentbe és a Balatoni múzeumba.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 1. - október 15.
Ingyenes légkondícionálás
1 szoba, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA19020131


előzőkövetkező