Grand 56 Apartman, 1 apartman 5 férőhely

Szobák, szolgáltatások Szívesen látja Önt vendégül Keszthely településen akár néhány napra, akár egy hosszabb nyaralásra a Grand 56 Apartman Keszthely. Kényelmes szobával, teljes házzal és apartmannal várja vendégeit Keszthely településen az apartman.

Kisággyal, gyerekágyneművel, bébiétel-melegítési lehetőséggel, asztali etetőszékkel, fürdetőkáddal, hordozható kisággyal és babaetető-készlettel a szálláshely szeretettel várja a család legkisebb tagjait is. Ha autóval érkezik, azt ingyenesen a szálláshelyen hagyhatja, ahol parkoló áll rendelkezésére.

A szoba és az apartman saját erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek, ahol a szabad ég alatt is élvezheti a kellemes estéket. A szobában és az apartmanban üzemelő klímának köszönhetően a meleg nyári napokon is könnyedén felfrissülhet. A szobában felár nélküli vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi) biztosítja, hogy a tartózkodása alatt is naprakész tudjon maradni.

Az apartman 40 m2 alapterületű, 1 hálószobával, 1 fürdőszobával, 1 wc-vel, 1 konyhával és 1 terasszal felszerelt. A Grand 56 Apartman Keszthely által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a lenti adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés A Festetics Imre Állatpark 1.2 km-re, a Festetics-kastély 2.4 km-re, a Városi Strand 2.3 km-re, a Phőnix kikötő 1.2 km-re, a Nemzetközi Verkli Fesztivál 2022 2.4 km-re, a Helikon Strand 3.8 km-re, a Csigaparlament 2.3 km-re található. Étkezés A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz. 350 méterre fekszik a legközelebbi étterem, 550 méterre a legközelebbi élelmiszerbolt.

Fizetés A szállásadó a foglalás árának kiegyenlítését készpénzzel, bankkártyával, átutalással, OTP SZÉP kártyával, MKB SZÉP kártyával, K&H SZÉP kártyával és MBH SZÉP kártyával fogadja el. Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 15:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00.

A munkatársak magyarul, angolul és németül kommunikálnak. Szallas. hu értékelés 6 vendégünk értékelt eddig a Szallas. hu-n, ami alapján 8-as pontszámot kapott és Jó minősítést ért el az apartman.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: április 10. - december 31.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 5 férőhely
NTAK azonosító: EG22033403


előzőkövetkező