Gizella Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Apartman leírása: Remek lokáció, csendes környék, új ingatlan. Első emeleten egy vízparti apartmanházban található a kétszobás nappalis, amerikai konyhás lakás nagy erkéllyel. A konyha teljesen felszerelt, gépesített. A lakásban klíma, TV és szúnyogháló is található. Vezetékes internet sajnos még nem került bevezetésre.A szállás állatbarát, örömmel fogadja Önt, cicáját és lakásban tartható kutyáját egyaránt.

A szálláshely ingyenes zárt parkolót is biztosít az autójának. Balatonfenyvesen a központtól sétatávolságra a Balaton parton található a Gizella apartman. Számos csodálatos szabad strand van a környéken. Sok érdekes túra és kirándulási lehetőség kiindulópontja. Kisvasúttal megközelíthető Csiszta-puszta, ahol remek termálfürdő található.

Marcali 25 km tőlünk, ami szintén standjáról, termálfürdőjéről híres. Balatonbogláron (15 km) található egy kalandpark bobpályával. Keszthely, Kis-Balaton 30 km, ahol nagyon sok tartalmas programban lehet részük. Balatonfenyvesen található a Kultkikötő egyik állomása, ahol gyereknek szóló programokkal készülnek a szervezők.

Imremajorban (5km) található Majorka Turisztikai központ. Étkezés A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz. A legközelebbi éttermet 300 méterre, a legközelebbi élelmiszerboltot 200 méterre találja. Fizetés A foglalások összegét készpénzzel és átutalással tudja kiegyenlíteni.

A foglalás véglegesítéséhez a Gizella Apartman a sikeres visszaigazolást követően előre befizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 12:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 10:00. A munkatársak magyarul és angolul tudnak Önnel kommunikálni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA23071496


előzőkövetkező