Galérius Aranypart Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Galérius vízparti apartmanház + Időjárás garancia / Wellness. A modern új építésű, liftes épület az Aranyparton közvetlenül a vízparton nyugodt, csendes helyen fekszik. A modern jól felszerelt, légkondícionált, teraszos apartmanból balatoni panorámában gyönyörködhetnek. A siófoki Galerius élményfürdő közvetlenül az apartmanház mellett található, melynek wellness szolgáltatásai rossz idő esetén kiváló időtöltést nyújt.

Az épületen kívül szuper játszótér, valamint a legújabb program a vízbe telepített csodacsúszda játszótér szolgálják a gyermekes családok szórakozását. A fiataloknak a közeli Bamboo sziget nyújt különleges vízisport lehetőségeket. A ház közelében számos szórakozási, étkezési, vásárlási lehetőség megtalálható.

A 24 órás portaszolgálat őrzi vendégeink parkoló gépjárműveit, ill. az apartmanokat, így az Ön értékei biztonságban lesznek mind a zárt kertben, mind az apartmanokban. Az apartmanház tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, az autóbusz megálló, illetve a vasútállomás is csak 3 perc séta.

A siófoki központtal (fő tér, esti sétáló utca) rendszeres helyijárat összeköttetés biztosított.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA21002032


előzőkövetkező