Arizona Apartman, 8 apartman 16 férőhely

Ez a szállás 2 perces sétára van a vízparttól. A központi elhelyezkedésű Arizona apartman mindössze 2 perc sétára található a Balaton partjától, valamint Siófok városközpontjától és vasútállomásától. A hotel minden emeletén egy közös konyha áll rendelkezésre. Késői be- / kijelentkezésre van lehetősége, de csak 15 000, - HUF/óra extra költségen.

Ha a vendég nem tud ki- / bejelentkezni a megadott idősávban kapcsolatba léphet velünk egyeztetés céljából, de fő szabályként a fentiekkel kell számolni. Minden szobához saját fürdőszoba, hűtőszekrény és TV tartozik. Légkondicionálás (1 500, - HUF/éj/apartman), parkolás (1 500, - HUF/éj/jármű) és törölköző (300, - HUF/db) felár ellenében érhető el.

Felár ellenében repülőtéri transzfert biztosítanak. Az Arizona apartman pénzváltó szolgáltatást is biztosít. Egy gyógyszertár és számos üzlet is található a közelben. A legközelebbi buszmegálló mindössze 2 perc sétára helyezkedik el. Vendégeink elfogulatlan értékelései alapján ez Siófok egyik legkedveltebb része. Értékelések szerint ez az egyik legjobb elhelyezkedésű szállás Siófok városában.

A vendégek itt jobban meg vannak elégedve az elhelyezkedéssel, mint a város más szállásainál. Olyan helyen van, hogy a párok kedvence lett. Kétfős utakhoz 10 pontra értékelték. Értékelések szerint ez a legjobb ár-érték arányú szállás Siófok városában. A vendégek itt többet kapnak a pénzükért, mint a város más szállásain.

Foglaláskor kérjük figyelembe venni: Legény- és lánybúcsúk tartása a szálláshely teljes területén tilos. Az ilyen célból idelátogatni kívánó vendéket sajnos nem áll módunkban elhelyezni.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
8 apartman, 16 férőhely
NTAK azonosító: MA21030918


előzőkövetkező