Dorothy Two Apartman, 2 apartman 16 férőhely

A nyaraló Aranyparton, a Glatz Henrik utcában található, fél percre a nagystrandtól és a Petőfi sétánytól. A ház egy földszint plusz tetőteres családi ház, melyben két apartman került kialakításra. A földszinti apartman 8, de maximum 10 fős: 80 m2-es apartman saját bejárattal, hatalmas konyha-étkezővel, nappalival, 2 fürdőszobával, 3 külön nyíló hálószobával, összesen 4 db franciaággyal és 2 kanapéággyal.

A tetőtéri apartmant 4 felnőtt 2 gyermek, de maximum 6 fő részére ajánljuk: 70m2-es apartman saját bejárattal, konyha-nappalival, 2 különálló franciaágyas hálószobával, a nappalitól elszeparált hálófülkében 1 személyes ággyal illetve a nappaliban a kanapén is kényelmesen biztosított egy fő alvása.

A kertben szabadtéri medence, jakuzzi és grill várja a vendégeket :) Az udvarunkban két családi ház található összesen 4 kiadó apartmannal, ezért kérjük vegyék figyelembe, hogy a kültéri szolgáltatások közösek a többi vendéggel. Minden apartmanhoz tartozik saját használatú asztal székekkel, de a medence, jakuzzi, grillsütő közös.

A medence ingyenesen használható minden nap reggel 9 és este 8 között, a jakuzzit pedig 2 órás időpontokra lehet lefoglalni külön díjfizetés ellenében - így biztosíthatjuk, hogy mindenki jakuzzi használata privát legyen. Az udvarban mindkét apartmanhoz két parkolóhely tartozik (az egy apartmanba érkező autók egymás mögött tudnak parkolni)

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 25. - szeptember 11.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 16 férőhely
NTAK azonosító: MA19013508


előzőkövetkező