Füred 100 Vendégház, 5 szoba 10 férőhely

Családi házunk – Balatonfüred Arácsi út 100. – megnyitotta kapuit a nyaralni, illetve a pihenni vágyók előtt Balatonfüred nyugodt környezetében. Balatonfüred a Balaton északi partján helyezkedik el, sokan az északi part Fővárosaként emlegetik. Kicsik, nagyok, fiatalok, idősebbek egyaránt megtalálják a számukra megfelelő programokat.

E csodás város az év minden szakában nyújt valami látnivalót, szórakozási lehetőséget. Nyári hónapokban szívből ajánljuk városunk két szép, parkosított strandját, a Kisfaludy, illetve az Eszterházy Strandot. Mindkettő alkalmas kisgyermekes családok részére is. Balatonfüred egyik legkedveltebb és egyben leghangulatosabb része a közel 1 km hosszú Tagore-sétány és a Hajóállomás.

A Sétány helyet ad augusztusban a híres balatonfüredi Borheteknek. Városunk feletti Tamás-hegyen található a Lóczy Barlang, illetve a páratlan panorámával rendelkező Jókai Kilátó, ezen kívül még a Koloska-völgyi Vadaspark nyújthat a túrázni, kirándulni vágyóknak kellemes kikapcsolódást.

Található még számos Emlékház, Galéria, Gyógyforrás, kiváló étterem, valamint a város tüdejének nevezett Kiserdő. Egész évben szeretettel várjuk a nyaralni, illetve a pihenni vágyókat. A vendégházról bővebben: Vendégházunkban a földszinten kettő, szépen bútorozott, TV-vel ellátott 40 – 40 m2-es apartman helyezkedik el, amelyekben franciaágyas háló 2 fő részére, zuhanyzó és WC, valamint modern, jól felszerelt konyhás, étkezős nappali található.

A sarokkanapé kihúzható, további 2 fő részére kényelmes fekhelyet biztosít. Nagyobb családi, baráti társaság esetén a két különálló rész összenyitható. Az apartmanok előtt és mellett Balatonra néző hatalmas terasz van.

A tetőtérben egy modern, jól felszerelt három hűtővel ellátott étkezős konyha fogad, ahonnan különálló, zárható, tágas, kényelmes, szépen bútorozott, TV - vel ellátott szobák nyílnak, mindegyikhez külön - külön zuhanyzó és WC tartozik. Az 1. számú szobából elénk tárul szinte az egész Balaton.

Itt 2 fő részére franciaágy és kanapé is található, amely kényelmes ággyá nyitható. A 2. számú szoba 2 fő fogadására alkalmas, franciaágyas, innen a csodálatos Tihanyi – félsziget látható. A 3. számú szoba az udvarra néz, amelyet a távolabbi hegyek ölelnek körül. Itt is 2 fő részére franciaágy, valamint kanapé is van, amely még további kényelmes fekhelyet biztosít.

Vendégházunk pároknak, családoknak, illetve nagyobb baráti társaságoknak egyaránt ideális. A tágas udvar első részében parkolási lehetőség van, a hátulsó felén kisgyerekek számára játszótér, mellette kiülésre, grillezésre, bográcsozásra alkalmas terasz került kialakításra.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
5 szoba, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA24087206


előzőkövetkező