Pedetti Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Az ingyenes wi-fivel, klímával rendelkező, stílusos Pedetti apartman Balatonfüreden található, közel a meseszép Tagore sétányhoz. Pároknak illetve legfeljebb 2 gyermekes családoknak ajánljuk. Számlázás csak magánszemélyek számára lehetséges. Az apartman teljesen gépesített amerikai konyhával, nappalival, hálóval, fürdőszobával rendelkezik.

A vendégek kényelmét egy mosógéppel, sütővel, főzőlappal, elszívóval, kombinált hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, vízforralóval, kávéfőzővel és kenyérpirítóval felszerelt konyha is szolgálja. Edények és evőeszközök, borospoharak is rendelkezésre állnak. A nappaliban Smart televízió, mini-hifi, társasjátékok, kártyák és egy mindennapos alvásra alkalmas kihúzható kanapé teszi komfortosabbá a vendégeink nyaralását.

A saját fürdőszobában Ravak zuhanykabin, és hajszárító található. Minden kedves vendégünket ajándék csokoládéval fogadunk. A szálláshelyen prospektusokat, térképeket biztosítunk amik a Balaton látnivalóit, a kiállításokat és nem utolsó sorban a tó gasztronómiai programjait és helyeit tartalmazzák.

Az apartmanhoz zárt parkoló tartozik aminek a nyitását távirányító működtet. Vendégeinknek a balatonfüredi Széchenyi strand (Füred kemping) belépőjéből 20% kedvezményt tudunk biztosítani, ezenfelül E-bike és kerékpár kölcsönzés (trekking, mtb, tandem, gyerekbicikli, gyerekülés, utánfutó) is elérhető.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 4. - augusztus 31.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA22042826


előzőkövetkező