Favorit Ifjúsági Szálló, 18 szoba 70 férőhely

Favorit Ifjúsági Szálló – Kiválóan alkalmas osztálykirándulások, táborok, ifjúsági rendezvények helyszínéül - és mindazoknak, akik kedvelik a turistaszálló jellegű szálláshelyet- - baráti társaságok, biciklisek, motorosok is jól érezhetik itt magukat - a 70 fő befogadására alkalmas szállóban.

Jellégéből adódóan nem családbarát szálláshely – 6 éven aluli gyerekek fogadására nincs mód. A tágas, füves udvar közösségi térként szolgál – padokkal, asztalokkal. Két szalonnasütő körül lehet összegyűlni bográcsozni. Összejövetelekre a szállás éttermének terasza is rendelkezésre áll.

Mindenki számára nyitott a felszerelt teakonyha . Csoportok étkezését – reggeli, ebéd, vacsora – igény szerint vállaljuk saját étteremben. A szálló fából épült – motelszerű elrendezésben sorakozik 18 szoba. Minden szobában található fürdőszoba (tusoló, mosdó, Wc) és hűtőszekrény.

A nagy szoba két ajtó nélkül egymásba nyíló helyiségből áll, 3-3 ággyal, a kis szobák 2 vagy 3 személyesek. A szobák hőmérséklete a Nap járásának megfelelően alakul. A Balaton 10 perces sétával érhető el – a strandok ingyenesek. A szálló szomszédságában bevásárlóközpont helyezkedik el.

A WIFI ingyen áll rendelkezésre. Buszmegálló, vasutállomás 5 percnyire. A azántódi révbe található komp és a balatonföldvári hajóállomás egyaránt 3 km távolságra van. Nyáron a város által üzemeltetett kisvonat megrendelhető. A szálló számtalan kirándulási lehetőség kindulópontja lehet.

A szántód községi szabadidőpark a szálló szomszédságában - focipálya, rőplabdapálya, kosárlabdapálya… – ingyen használható.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
Nyitvatartás: április 30. - szeptember 15.
Macska, kutya bevihető (fizetős)
18 szoba, 70 férőhely
NTAK azonosító: KO19005905


következő