Éva Vendégház, 1 szoba 2 férőhely

Üdvözöljük leendő vendégeinket az Éva Vendégház oldalán. Szeretettel várjuk mindazokat, akik egy békés, nyugodt környezetben szeretnénk eltölteni nyaralásukat, azonban nem szeretnének lemondani Hévíz gyógyfürdőiről vagy a keszthelyi Balaton part idilljéről sem. Cserszegtomaji elhelyezkedésével Vendégházunk 10 percre helyezkedik el Hévíz szívétől, illetve 15 perc alatt elérhető a Balaton is.

Frissen felújított vendégházunk szerettetel várja első kedves szállóvendégeit. Vendégházunk hivatalos megnyitása várhatóan 2022. július 10-én történik. Az épület felújítás során törekedtünk a praktikus, kényelmes ugyanakkor korszerű és esztétikus kialakításra. Ehhez járulnak hozzá az egyedileg, méretre készült bútorok és korszerű gépek elhelyezése.

Vendégházunk ideállis párok számára. Vendégink számára a hálószoba mellett egy kis erkélyen lehetőségük van a panorámában gyönyörködve elfogyasztani reggeli kávéjukat vagy este kiülni borozni. A bejárati ajtó felől tágas terasz található, mely egyben egy kinti étkező/nappali is.

Szeretettel várjuk Vendégeinket előzetes bejelentkezés után.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 szoba, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA22042353


előzőkövetkező