Cserszegi Kockák, 5 apartman 10 férőhely

A Cserszegi Kockák egy luxus szálláshely a Balaton-felvidéki Nemzeti Park ölén, amely Keszthely városa felett helyezkedik el csendes, nyugodt környezetben. Házainkkal a Balaton egy egészen új arcát fedezhetitek fel. Minden házat más tematika mentén álmodtunk meg, hogy mindenki megtalálhassa a stílusához leginkább illő Kockát.

Boros, Aktív, Erdei, Natúr, Balatonos témakörben készítettük el őket, kimondottan párok részére. Élvezzétek a Spa fürdőszobáink nyújtotta kényeztetést, a turmalin kristályos infraszauna gyógyító hatását vagy masszíroztassátok magatokat a teraszon lévő jacuzzijainkban. Fogyasszátok el a breakfastbox-ban érkező reggelit a teraszon, amit cserszegtomaji és helyi termelők különlegességeiből állítunk össze nektek.

Mindegyik apartmanból lehetőségetek lesz csodálni a gyönyörű panorámát, mely a Zalai dombság végtelenjét, egyes házak pedig a Keszthelyi-öböl nyugalmát mutatják be, de még olyan házaink is akadnak amelyek a lombkoronák szintjein helyezkednek el, ám ezekből is meseszép a kilátás.

A stílusosan berendezett, légkondicionált apartmanok, kényelmes, queen size méretű franciaágyakkal, design berendezésekkel, az otthon kényelmével rendelkeznek. Egész területünkön ingyenes wifi elérést, a parkolóhelyeken 0-24 órás kamerával való megfigyelést és kettő ingyenesen használható elektromos autó töltőt biztosítunk.

Vendégeinket a recepciós épületben fogadjuk, ahol átvehetik az adott házhoz írt kártyájukat. Kényelmi szolgáltatások az összes házban: - jacuzzi - turmalin kristályos infraszauna - grohe élményzuhany

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
5 apartman, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA21006903


előzőkövetkező