Luxvil Apartman, 1 apartman 8 férőhely

Privát Luxus Apartman - Privát Medence - Idegenek nélkül - Pihenj családosan, baráti társasággal a Balaton partján. FONTOS: Bárkit szeretettel fogadunk, de ez egy csendes környék. A kormányzati rendeleteket be kell tartani. Este 22:00 után a Pergola alatt nem lehet zenét hallgatni. Hangos felröhögések, ordíbálások, kurjongatások problémákhoz vezethetnek, mert ez nem egy szeparált szőlőhegyi, faluvégi hely.

Erről mi nem tehetünk, ezek a szabályok mindenkire vonatkoznak. Bulizni érdemes a belvárosba menni éjjel. Sütögetni, fürödni kultúrált módon akár egész éjjel is lehet, nincsen semmilyen korlátozás, egyszerűen legyenek tekintettel a szomszédokra, kisgyermekes családokra, akik pihenni jönnek a Balatonra, ennyi csak az összes kérésünk.

Apartmanunk a szabad strandtól és a festői környezetben megbújó Balaton leghosszabb stégjétől egyaránt csak pár száz méternyire található, csendes, családi házas-nyaralós környezetben. Fontos: A házat egészben adjuk ki. Nem számít, hogy egy személy, vagy a maximális 8+2 személy jön.



Pároknak és kis családoknak vonzóbbá tettük az árat. - Svájci tulajdonos által felújíttatott, teljesen gépesített, modern, okos apartman - A Balaton parti fürdőhely 700 m, a legközelebbi szabad strand 950 m (10 perc gyalog) - Változatos programlehetőségek a közelben, éttermek, szórakozóhelyek, kikötők - akár három személygépkocsival is érkezhettek, az udvar térkövezett részén biztosított az egymástól független beállási lehetőség (napvitorlás árnyékolóval ellátott beállóval) - Elektromos autó töltés teljesen privát (20 KW) - 4 darab két férőhelyes, légkondicionált hálószoba és a hatalmas nappali összesen akár 8+2 személy számára is kényelmes férőhelyet biztosít - egy minden igényt kielégítő, akár a teljes önellátást is kiszolgáló, gépesített konyha vár - Grillezés: Az apartmanház mögötti kertrészben fedett tetős, a belátás ellen két oldalról védett privát terű pergola és kerti grillező-sütögető hely került kialakításra. - teljesen privát 7 méter x 3.5 méter x 1.3 méteres, fedett, vízhőfok-szabályozós medencének köszönhetően még hűvösebb időjárás esetén is hódolhatsz a felhőtlen strand-élvezeteknek - ha nem igazodtok ki a környéken, a tulajdonos készséggel áll rendelkezésre.

Az Apartmanunk teljes alapterülete 110 m2, így nagy családdal, népes csapattal is kényelmes lesz a pihenés. Ez nem egy Zimmer Feri-s apartman: A víz minősége számunkra nagyon fontos, ezért a medence üzemeltetése a legszigorúbb Nébih (ÁNTSZ) előírásokat betartva egy külsős cég irányításával történik.

A hivatalos bakteriológiai vizsgálatokat havonta, a medence tisztítását es személyes vizsgálatát, takarítását hetente többször, a klór- es PH- értékeket folyamatosan ellenőrizzük. A ház, mint magánszállás biztonsági, tűzvédelmi és elektromos felülvizsgálaton esett át és a jogszabályoknak megfelelő üzemeltétesi jegyzőkönyvvel rendelkezik.

Kirándulás: a közeli nagy strandok és gyógyfürdők (Hévíz, Igal, Csisztapuszta, Zalakaros) akár biciklivel is felkereshetők.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA21004997


előzőkövetkező