Éva Apartman Helikonliget, 1 apartman 4 férőhely

Az Éva Apartman másfél szobával, konyhával, fürdőszobával, klímával, rendelkező szállást kínál Keszthelyen. 1 plusz félszobájában négy főt képes fogadni, de két felnőtt és két gyermek elhelyezésére az ideális. Négy hektáros, körbekerített, ősfás parkban, melyben játszótér, tűzrakó, grillsütő is megtalálható.

Gyönyörűen karbantartott kerttel rendelkezik. Akik kedvelik a gyerekkori balatoni nosztalgiát, imádni fogják. Az apartman 2021 - ben lett teljesen felújítva. Találkozás mentes apartman, ahol a vendégek maguktól jutnak be a szállásra. A mobil-wifi hozzáférés ingyenes. A nagy szobában, mely egyben a nappali is, franciaágy, sarokülő, szekrénysor található.

Itt működik a klímaberendezés is, amely hűt és fűt is. A konyha teljesen felszerelt, villanytűzhely sütővel, mikrosütő, vízforraló, mosogató, konyhapult, stb. A kis szoba tényleg nem nagy, de két főt kiszolgál, gyermekek részére a legideálisabb, de a felnőttek sem szoktak panaszkodni.

TV készülék, éjjeliszekrény ott is van. Az erkély a gyönyörű négy hektáros parkra néz. Ingyenes parkolással, kerékpár tárolóval várom kedves vendégeimet. Beléptető rendszer vigyáz a biztonságra. Horgászási lehetőség van. A kikapcsolódni vágyók túrázhatnak és kerékpározhatnak a környéken.

Napozhatnak a hatalmas zárt kertben, vagy strandolhatnak a 600 méterre lévő strandon. Éttermek 600 méterre, bolt 1 km- re található. A Helikon Kastélymúzeum 3, 5 km-re található. A belvárosi sétálóutca 2 km-re, Hévíz 6 km-re van. A kikötőt, ahol éttermek, fagyizók és a parti nagy sétány található, 20 perc könnyű sétával érhetik el.

Innen séta-hajózhatnak, vagy áthajózhatnak más Balaton parti településre. 20 km-re Szigliget, a Badacsony és körbe végig kerékpárút található. Ajánlom még figyelmükbe egész évben nyitva tartó Csi-Pet apartmanunkat is.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: június 1. - október 1.
Légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA20006265


előzőkövetkező