Erika Apartman, 3 apartman 10 férőhely

Az apartmanokban ÓZON GENERÁTOROS FERTŐTLENÍTÉST alkalmazunk a vendégek egészségének érdekében minden érkező vendég előtt . A badacsonyi Erika Apartmanházban 3 különálló apartman van. A(nna) Földszinti 1 szobás 2 ágyas, főzősarokkal, zuhanykabinos saját fürdőszobával. B(ella) Apartman: A földszinten 2 szobás.

A nagy szoba 2 összetolható ágyas, itt egy pótágy fér el kényelmesen. A kis szoba egy 2 ágyas, itt nem lehet összetolni az ágyakat. A második pótágy vagy a nagy szobában vagy az ebédlőben lehetséges. Zuhanykabinos saját fürdőszobával és nappali/étkezős kis főzősarokkal áll még a vendégek rendelkezésére.

C(ecilia) Apartman: A manzárdban szintén egy 2 szobás 4 ágyas 1-2 ággyal pótágyazható apartman található. Nappali szoba, teakonyha és zuhanyfülkés saját fürdőszoba tartozik hozzá.

Az ablakok hővédő fóliával vannak ellátva., Az apartmanoknak saját teraszuk van gyönyörű kilátással a Balatonra és az északi partra., A ház másik fele a Badacsony hegyre néz. , Minden apartmanban van saját TV, ingyenes WiFi. , Kerti hűsölő, Grillezés , A bejáratnál zárt udvarban van 4 autó számára ingyenes parkoló, és a pihenésre csábító kerten jutunk a házba, Csemetével érkező családnak kívánságra etetőszéket, fürdető kádat, kis matracot, mesekönyveket tudunk biztosítani.

Fontos információ: A koronavírus veszély miatt a A megérkezéskor kérjük intézni a bejelentkezési adminisztrációt. A szállásdíjat megérkezéskor kiegyenlíteni. Az esetleg le nem lakott éjszakák szállásdíját nincs módunkban visszatéríteni. Állatot nem tudunk fogadni. Az apartmanokban és az emelet teraszán is tilos a dohányzás.

Kérjük az udvaron dohányozzanak. Kérésre vasalási lehetőséget biztosítunk. Napi takarítás kérhető felár ellenében. Környék leírása: , Az Erika Apartman bejárata a Római útról nyílik.

Itt halad el a Badacsonyt körbekerülő bicikliút is. , A házunk a Badacsonyi Szőlészeti és Borászati Kutatóintézettel szembeni kis utca végén (jobbra) van, Balaton, a strand, a kikötő, vonat állomás, büfésor, étterem (gyalog 10 perc, autóval 3 perc), Borút (2 perc), , Szerelmesek lakatfala (8 perc), Kisfaludy ház (10 perc) , Badacsonyi Rózsakő (15 perc), melynek Kisfaludy Sándor és Szegedy Róza szerelmének legendája adott nevet, Kilátó (45 perc) szintén a borúton keresztül közelíthető meg.

Látnivalók, események Badacsonyban: Ha megunták a strandolást, napozást, sült hal evést, borozást, csinálhatnak programokat is, A központban nyaranta zenei fesztiválokat rendeznek (+ bórkóstolás, kis vidámpark, kirakodó vásár).

Ez közel van, ki tudják élvezni ezek örömeit, de ha már pihennének, a zene nem hallatszik fel a házba, nem zavarja a pihenést., A Szőlészeti Borászati Kutató Intézetben borkóstolókon részvétel és kiváló borok vásárlása is lehetséges. , Badacsony hegyi kilátó: rálátás a Balatonra és a Káli medencére (vulkánok, várak, falvak), Bujdosók lépcsője, Ranolder - Kőkereszt, Szegedy Róza ház irodalmi- és bormúzeum, Szent István Király kápolna Program lehetőségek a környéken: , Át lehet hajózni pl.

Fonyódra, Szigligetre vagy körutat is lehet tenni, és hetente többször diszkó hajó, gyerekprogramos hajó, Badacsony régiós buszjárat, Folly Arborétum örökzöldek gyűjteménye + borászat, Ökoturisztikai látogatóközpont Badacsonylábdihegyen, Dörgicsei Levendulamajor, Levendula porta Kékkúton, Szent Imre bazalttemplom Badacsonytomajban, Badacsonytördemicen a Faluház udvarán szőlőprés-gyűjtemény és a bazaltbányászatot idéző emlékhely, Herczegh Ferenc kiállítás Badacsonytördemicen, Ellátogathatnak a meleg vizű gyógyító tóra Hévízre, , Sümegi várban várjáték, Szigligeti vár , Szigligeti Galéria, A Tapolcai csónakázós tavas barlang, a malomtó, Kis Balaton madárparadicsoma idegenvezetővel és szabadon, Salföld major is felejthetetlen élményt nyújt, Tihany: Tihanyi Apátság, a visszhang szobor, a Paprika ház, kecskeköröm legenda. , Bivaly rezervátum Jöjjön hát Badacsonyba.

A Balaton, napfény, strand, fagyi, halsütöde, vízi csúszda, koncert, bor, kirándulás Önre vár.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: június 1. - szeptember 30.
Légkondícionálás
3 apartman, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA19006597


előzőkövetkező