Erdő Szélén Házikó Vendégház, 3 szoba 6 férőhely

Gyenesdiáson a Balaton üdülőfalujában található kis házikónk, ahova sok szeretettel várjuk megpihenni vágyó vendégeinket Keszthely és Hévíz közelében fekszik, ahol sok a látnivaló, kikapcsolódási lehetőség. Gyenesdiáson nyugodt, csendes környékén található ez a kertes nyaraló.

A közelben éttermek, bevásárlási, sportolási lehetőségek közül választhatnak az ide látogatók. OTP Szépkártya elfogadás. A településen két strand is üzemel, az egyik (a Diási játékstrand) évek óta ötcsillagos minősítést kap (közönségszavazat alapján). A szabadidő eltöltésére rengeteg lehetőséget kínál a környék.

Fürdőzés mellett, többek között, erdei kirándulás (az Országos Kéktúra útvonalain), kalandpark, a Festetics-kastély, és parkja kínál kikapcsolódási lehetőséget. A gyógyulni vágyókat és a wellness kedvelőket, a 8 km-re lévő Hévízi-tó (természetvédelmi terület) várja.

Az Erdő szélén Házikó Vendégház ingyenes wifivel, kerttel és díjmentes magánparkolóval várja kedves vendégeit A Diási Strand és a Balatoni hal és termelői piac mindössze 3 km-re fekszik. A földszinten külön helyiségben nappali, konyha mikrohullámú sütővel, kettő hűtővel, tűzhellyel teljesen felszerelt, 6 személyes étkező továbbá zuhanyzóval ellátott, fürdőszoba található.

Törölközőket is biztosítunk kedves vendégeinknek. A teraszon grillezésre nyílik lehetőség, a környéken pedig túrázni lehet. A nyaraló az aktív kikapcsolódás és tartalmas kirándulások remek kiindulópontja lehet. Csendes utcánk végén étterem, játszótér, a közelben futópálya, focipálya, kosárlabda pálya található.

A Keszthely látnivalói: Festetics kastély, Hintómúzeum, Vadászati kiállítás, Vasúttörténeti- és Modellkiállítás, Maripán Múzeum és cukrászda, Balatoni Múzeum, Georgikon Majormúzeum, Csigaparlament, Babamúzeum, Panoptikum, Rádió - Tv Múzeum.

A környék látnivalói: Hévízi tó, Kis-Balaton, Kápolnapuszta, Bivalyrezervátum, Diás- sziget, Vörsi Tájház, Balatonedericsi Csodabogyós barlang, Afrika Múzeum, Tapolcai Tavasbarlang, Zalaszántó Sztúpa, vagy a természetjáró útvonalak a Keszthelyi hegységben.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Macska, kutya ingyenesen bevihető
3 szoba, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA20015782


előzőkövetkező