Fekete Rigó Kuckó, 1 apartman 4 férőhely

A Fekete Rigó Kuckót Gyenesdiáson egy csendes utcában találod egy ikerház alsó szintjén. Gyertek kettecskén, vagy hárman, négyen a gyerkőcökkell, vagy legyen egy csajos, pasis kiruccanás, kényelmesen pihenhettek a Kuckóban. A reggeli ébresztőt a Rigó fújja. Nekünk szívünk csücske ez a kis ház, mivel családi örökségünk, sok-sok élmény köt minket ide.

Kívánjuk, hogy ti is kellemes élményekről meséljetek majd otthon. A helyről: Ahogy a családom mondja, mindig teszek-veszek, építek, szerelek valamit gyermekkorom óta, így nem volt kérdés, hogy magam fogom elkészíteni a bútorokat, falazok, festek, csempézek és kertészkedem a ház körül.

Nézzünk körül a Kuckóban, mit is vár rátok. A tekintélyt parancsoló tömör fa franciaágyban igazán jól esik az alvás, a kanapén hátra dőlve kényelmesen nézheted a televíziót. A szekrényekben bőven akad hely a magaddal hozott ruháknak, és a fürdőszobában frissítő zuhanyt tudsz venni a balatoni strandolás után.

Ha mindezzel kész vagy vár a konyha, ahol valami finomat tudsz készíteni vacsorára, amelyet egy pohár bor kíséretében, fogyassz el akár a teraszon. Ha még mindig nem vagy álmos, akkor ülj ki kedveseddel a hintaágyba és hallgasd a tücskök ciripelését a csillagfényes égbolt alatt.

A ház alsó szintje teljes egészében a rendelkezésetekre áll, a felső rész nem használható. A lépcső tekintetében fokozottan figyeljetek a gyerekekre. Ha időd és kedved engedi nyugodtan önts egy kis vizet a növényeknek, a melegben biztosan gyakrabban szomjasak ők is.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA23059077


előzőkövetkező