Malom Vendégház, 1 szoba 4 férőhely

Önálló Vendégházunk hatalmas udvarával, gyümölcsfákkal, nádassal, patakkal szegélyezve - minden idelátogató Vendég szívébe költözik már az első pillanatban. Szomszédunkban az 500 éves Talabér Vízimalom található, melynek épületében Pékmúzeum és Herbárium is működik, valamit az udvaron a Festetics-Füvészkert terül el.

Vendégházunk a gyermekek számára homokozóval, és a hozzá tartozó felszereléssel, hintával, libikókával, focikapuval és labdával, valamint kültéri pingpongasztallal teszi színesebbé a nyaralás napjait. A felnőtteknek ezeken túl tűzgyújtásra alkalmas hely teszi lehetővé a bográcsozás és grill-party felejthetetlen ízeit.

Szükséges eszközöket (bogrács, nyárs, korlátlan tűzifa) biztosítunk. Rossz idő esetén a jól felszerelt, fűthető nappali-konyhában készíthetik az elemózsiát, viszont a gyenesdiási tartózkodás elmaradhatatlan részeként ajánljuk Vendégeink figyelmébe a falubeli éttermek és csárdák végig kóstolását, melyhez 10% kedvezményt biztosító Gyenes Gasztro Kártyát biztosítunk.

Vendégházunk elhelyezkedése is rendkívüli. A 71. sz. főútról a Malom utcán át könnyen megközelíthető. A járművek biztonságáról a tágas, zárható parkolónk gondoskodik. A Balatoni Bringa-körút a patakparti Forrás-Tanösvényen sétálva 2 perc, a méltán híres, 2021-ben is Kék Hullám Zászlós diási Játékstrand 10 perc.

Gyenesdiás egyik ékköve, a Mária-szobor kevesebb mint fél órányi gyaloglással elérhető, ahonnan a Keszthelyi-öböl felejthetetlen panorámája tárul elénk. Keszthely belvárosa, a Festetics Kastély és a különböző bevásárlóközpontok is egészen közel vannak, autóval maximum 10 percre.

Vendégházunk 4 főt tud fogadni. Gyermekes családok, párok és 4 fős baráti társaság számára ideális hely. Reméljük, hogy Vendégházunkban köszönthetjük a közeljövőben.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
1 szoba, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA21001491


előzőkövetkező