EdisonVilla213 Apartman, 1 apartman 2 férőhely

Fonyód a Balaton déli partján fekvő csodás kis város, mely Budapesttől 150 km-re, bő 1, 5 óra autó útra található. Sokszor emlegetik a Balaton kilátójaként, hiszen csodálatos panoráma nyílik az északi parton fekvő tanú hegyekre. Apartmanunk a városközponttól 1, 5 km-re található, a mesés panoráma sétányon, ahol minden este gyönyörű naplementében lehetnek részesek.

Az Edison villa közelében fellelhető egy kisebb erdő (Kossuth-erdő), szabad téri kondi park, közért (Coop) valamint negyed óra sétára a Sipos-hegyi kilátó. A városközpontban a vasútállomás, nagyobb üzletek (Spar, Lidl, Rossmann), gyógyszertár, posta és számos strand mellett, hajóállomás is megtalálható, így mindössze 30 perc alatt Badacsonyban köthetnek ki az északi partot felfedezni vágyók.

Szállásunk egy szobás, amerikai konyhás, melyben külön nappalit alakítottunk ki térelválasztó segítségével, hiszen mi is sok időt töltünk lakásunkban. Ennek okán szívvel- lélekkel választottuk a berendezési tárgyakat, komfortos bútorokat. A kiváló minőségű, extra kényelmes ággyá alakítható kanapé is azt a célt szolgálja, hogy minél kényelmesebben aludjunk, élhetőbb tereket kapjunk, és otthonosabban érezhessük magunkat.

Fürdőszobánk kiválóan felszerelt, valamint mosási lehetőséget is biztosítunk. A modern ülőgarnitúrával felszerelt, 8 nm-es kényelmes terasz a Balaton irányába tekint, melyet fák választanak el, így biztosítva az állandó madárcsicsergés és hűvös apartmanunk számára, még a nagy melegben is.

A lakáson belül tilos a dohányzás. Zárt, őrzött parkoló tartozik a foglaláshoz, mely elektromos kapu segítségével teszi még könnyebbé a bejutást. Apartmanunkhoz a 25-ös parkoló tartozik. Lakásunk teljesen gyerekbarát, így megtalálható benne: etetőszék, utazóágy kényelmes extra matraccal - mely járókává alakítható - gyermek evőeszköz készlet, előke, pelenkázó alátét és fürdető kád.

A kellemes hőmérsékletet az erdő és a fák mellett légkondicionáló, valamint elektromos redőny biztosítja. Vendégeink amennyiben elfelejtetnének olvasnivalóval készülni, válogathatnak szerény házi könyvtárunk kínálatából is. Fonyód és környéke minden korosztály számára érdekes, és izgalmas programlehetőségeket kínál. 10 km-re található Csisztapuszta, hazánk egyik legjobb termálvizével..

Kellemes időtöltést és jó pihenést kívánunk.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA22044989


előzőkövetkező