Doris Hotel, 38 szoba 76 férőhely

Csoportok fogadása: egyszerre 3 szobánál több szoba foglalása, csak előzetes egyztetés után lehetséges. Siófok szívében a Petőfi sétánytól 5 perces sétára, várja a pihenni, szórakozni vágyó vendégeket a Hotel Doris. Csupán 150 méterre Siófok szórakoztató centrumától és a Balatontól.

Pár perces sétával elérheti a szabadstrandot, a hajóállomást, a megújult városközpontot, buszpályaudvart és a vasútállomást. A nyári melegben nem csak a Balatonban, hanem hotelünk medencéjében is felfrissülhetnek vendégeink. A medence 9-21 óráig használható. Légkondicionált szobáink kényelmes ággyal, zuhanykabinos fürdőszobával, mini hűtővel, LCD tv-vel, és széffel felszerelve, biztosítják vendégeink kikapcsolódását.

Az első két szinten modern berendezésű francia ágyas szobákat, a második szinten klasszikus berendezésű külön ágyas, illetve francia ágyas szobákat alakítottunk ki. A szobák nem dohányzók, erkéllyel nem rendelkeznek, ezért dohányzó vendégeink számára javasoljuk a földszinti szoba foglalását.

Kisállatot sajnos nem tudunk fogadni. Szoba típusok: Légkondicionált Standard franciaágyas szoba Szobáink kényelmesek, praktikusan felszereltek. Az otthonos és kellemes hangulatot a modern szürke-fehér design garantálja. Minden szobában francia ágy, egyénileg szabályozható légkondicionálás, LED TV, minibár hűtő és széf található.

Ideális pároknak. Ez a szobatípus a földszinten és az 1 emeleten található. Emeleti Classic franciaágyas, vagy külön ágyas szoba Pénztárca barát klasszikus szobáink a 2. emeleten találhatók. Lépcsőn közelíthetők meg és francia, vagy külön ággyal rendelkeznek. Szobáink praktikusan felszereltek.

Minden szobában légkondicionálás, LED TV, mini hűtő és széf található. Családi szoba Tágas családi szobáink két külön szobából állnak, melyeket első ajtó köt össze. Minden szobában egyedileg szabályozható légkondicionáló, LED TV, minibár, széf és törölköző áll vendégeink rendelkezésére.

Ideális gyermekes családok számára. Szeretettel várjuk Siófokon.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: május 21. - augusztus 31.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
38 szoba, 76 férőhely
NTAK azonosító: SZ19000412


előzőkövetkező