Csopakliget Apartmanok, 2 apartman 8 férőhely

Modern, klimatizált, medencés, partközeli, fürdőszobás, konyhás, erkélyes, csendes apartmanok várják vendégeiket. Hatalmas, ősfás park, zárt, árnyékos parkoló, biciklitároló. Az apartmanok családok részére alkalmas igazán, két felnőtt és két 0-16 éves gyerek részére, esetleg 3 felnőtt számára.

Az apartmannál kerékpárokat bérelhet helyben. Part, hajókikötő 400 m, strand bejárat 600 m, bolt 300 m, vasút- és buszállomás 500 m. Olyan, mint egy kis zöldövezeti szálloda. Szoba Felszerelt konyha, mikró, kávéfőző, szendvicssütő, indukciós főzőlap, stb.; Zuhanyzós fürdőszoba, kézmosó, WC, fürdőszekrény; Klíma; Díjmentes WIFI használat.

LED HD TV, NETFLIX, YouTube, Spotify díjmentes használattal.

LED világítás; Kényelmes 2 személyes ágy a szülőknek, emeletes ágy a srácoknak; Nagyszekrény, komód, éjjeliszekrény; Takarítóeszközök, porszívó. Épület Mosókonyha, mosógép és szárítóhelyiség Játszószoba Kis könyvtár Társalgó Tároló Kert, parkolás, sport Fűtött nagymedence és külön babamedence; Hatalmas, gyönyörű, ősfás, 2, 2 hektáros kert; Zárt, saját, árnyékos parkoló; Játszótér; Fedett kerékpár tároló; Ping-pong asztalok, röplabda pálya, foci.

Sportfelszerelést (ütők, labda) biztosítunk. Étkezés Az apartman saját konyhája kiválóan alkalmas reggeli, kisebb ebéd, vacsora elkészítésére. A közelben fantasztikus éttermek, borospincék várják vendégeiket. Csopak… Paloznak sétatávolságra. Az apartmanház család- és bababarát hely, a szülőknek nyugalom, a gyermekeknek paradicsom, így háziállatot fogadni nem tudunk, az apartman nem dohányzó.

Az apartman 4 személyes, de ebből 2 személy csak gyermek vagy egy gyermek és egykisebb méretű, kisebb súlyú felnőtt lehet, mivel az ifjúsági emeletes ágy mérete: 180x80 cm, max terhelhetősége 60 kg/szint. A foglalási turnusaink ez évben sajnos kizárólag egy (két-, három) hetesek.

Négy felnőtt vendéget sajnos nem tudunk fogadni, az ilyen foglalást le kell mondjuk, megértésüket köszönjük. A szobák a 3. emeleten találhatók. Kérjük, ha Szép kártyával fizet, állítsa be az értesítési opciót, hogy foglalását véglegesíthessük. Figyelem. A járványhelyzet idején az apartmanház és a környék lehetőségeire, szolgáltatásaira is érvényesek az országos szabályozások.

A ki- és bejelentkezés szabályai megváltoztak, a szobákat fertőtlenítjük és pihentetjük. Köszönjük megértésüket.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: K&H
Nyitvatartás: április 9. - október 25.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA19023623


előzőkövetkező