Csikós Vendégház, 5 szoba 10 férőhely

10-13 személyes vendégházunk Zamárdiban a Balatontól kb. 700 méterre, a központtól 1000 méterre, csendes üdülő övezetben található. A házban 5 kétszemélyes háló, két fürdő, két nappali, étkező és felszerelt konyha, az udvaron fedett terasz, grillsütő, gyermekjátékok (hinták, homokozó) találhatók.

Két háló és az emeleti nappali pótágyazva van, így a max. létszám 13 fő. Parkolás több autó számára biztosított az udvarban. A szálláshelyre kutya díjtalanul hozható. A szállás csak egyben bérelhető, külön szobát, apartmant nem tudunk kiadni. SZÉP kártyát elfogadunk. A házban díjtalan internet csatlakozási lehetőség (wifi) áll vendégeink rendelkezésére.

Felhívjuk kedves leendő vendégeink figyelmét, hogy a foglalás 30% foglaló befizetésével érvényesíthető. A befizetés banki utalással teljesíthető, azonban a bankszámla adatokat csak akkor áll módunkban megadni, ha megkapjuk a foglalást elküldő személy lakcímét- számlázási címét.

Erre azért van szükség, mert a foglalóról online számlát állítunk ki, és ehhez elengedhetetlen a számlázási cím. Amennyiben lakcím nélküli foglalást küldött, a lakcímét a foglaló befizetéséhez feltétlen meg kell adnia, enélkül sajnos nem tudjuk a foglalását érvényesnek tekinteni.

Személyes adatai, lakcíme egyéb célra nem kerülnek felhasználásra. Köszönjük figyelmét, és megértését.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: június 1. - szeptember 15.
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya ingyenesen bevihető
5 szoba, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA19002793


előzőkövetkező