Casa Blanca Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Szobák, szolgáltatások A Casa Blanca Apartman kényelmes teljes házban köszönti a Balatonfenyves településen megszállni kívánó vendégeket. A szálláshely kisággyal, gyerekágyneművel, asztali etetőszékkel, fürdetőkáddal és hordozható kisággyal igyekszik komfortossá tenni az üdülést az egész család számára.

A vendégek számára az apartman saját éttermében ízletes magyaros és hagyományos ételeket kínál, előzetes kérésre vegetáriánus étrend is biztosított. Ha autóval érkezik, azt ingyenesen a szálláshelyen hagyhatja, ahol zárt parkoló áll rendelkezésére.

A Casa Blanca Apartman által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a lenti adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg. Étkezés A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak. A helyszínen bográcsozási, grillezési és tárcsán sütés-főzési lehetőség elérhető.

Fizetés Foglalását érkezéskor készpénzzel, bankkártyával, K&H SZÉP kártyával, MKB SZÉP kártyával és OTP SZÉP kártyával tudja kifizetni. Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 15:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 09:30. Az apartman kulcsai átadására, a vendégek regisztrációjára a kiskék kávézó-ban (Balatonfenyves Kölcsey Ferenc utca 45.) kerül sor.

A munkatársak magyarul, angolul és németül tudnak kommunikálni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: május 1. - október 31.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: EG22031233


előzőkövetkező