Botanik Apartman, 1 apartman 4 férőhely

BEMUTATKOZÁS Botanik Apartmanunk négy fő elszállásolására nyújt modern, jól felszerelt szálláshelyet vendégeinknek. Május 1-től, Október 31-ig szóló nyitvatartással várjuk Siófok Aranypartján, a csendes, nyugodt Siófok Szabadifürdőn. A szabadstand ingyenes, tiszta és ingyenes wc-kel, vizicsúszdával, wakeboard pályával, vizibicikli kölcsönzővel, a strandon büfékkel, éttermekkel.



Az Apartmantól a Balaton 10 perc (700 méter) kényelmes sétára van, többnyire hűs fák alatt. 5 perc sétára az egész évben nyitva tartó közérttől, éttermektől, Szabadifürdő vasútállomástól, helyi és távolsági buszmegállótól, / nyáron óránkénti közlekedő helyijárat Siófok központjáig / strandcikkestől, fagyizótól. 6 perc sétára a Galérius fürdőtől (jelenleg zárva van), ahol esősebb vagy hűvösebb időben fűtött medecében, ősztől tavaszig fedett, zárt úszó- és thermálvizes medencében frissülhet fel, ahol szaunavilág és masszázs is várja.

Ez a kényelmes távolság az ami miatt csendes és nyugodt környezetben pihenhetnek vendégeink, kellő távolságban a mozgalmasabb városrészektől. Az apartman, Botanikus kert szomszédságában található, mely a hálószobákból látható és hallgatható a különleges madarak / sárgarigó, fülemüle, énekes rigó, feketerigó éneke. Állatvilágban gazdag Botanikus kert sok érdekességet rejt a szálláshely szomszédságában.

Pld. örvös galamb, mókus látványa szinte mindennapos. Aki szereti a természetet, nem fog csalódni. Apartmanról: 4-3 felnőtt számára kényelmes apartman. Nappali + 2 hálószoba, 140200cmes ággyal) Modern és felszerelt konyhával: dupla kerámialapos, indukciós főzőlap, mikrohullámú sütő, fagyasztós hűtőszekrény, vízforraló, kenyérpirító, poharak, bögrék, evőeszközök, konyhai eszközök, Modern fürdőszobával, légkondíciónálóval a meleg és hideg ellen.

Az apartmannak nappali kapcsolatos terasza van, 4fő részére kiülésre, étkezésre alkalmas, kanapéval, étkező asztallal és székekkel. PARKOLÓ: Az apartman előtt összesen 2 parkoló hely van. Kerékpározók /Balaton kör /kedvenc indulási, érkezési csomópontja, a szálláshely. Éttermek, cukrászdák amiket ne hagyj ki.

Egész évben nyitva a Sanyi sarok 5 perc sétára Egész évben szuper reggeliért, és a legjobb fagylaltért keresd a Gelato Show-t 6 perc sétára Egész évben nyitva a János Vendéglő 8 perc sétára Egy kis nasit a Julcsi Kalácsodából? 3 perc sétára Egy ebéd vagy vacsora rögtön a Balaton partján?

Moby dick Beach Café (csak tavasztól, őszig. ) 15 perc séta A sétányon egy finom THAI vacsorát? THAI Spicy Nine - Siófok 7 perc autóútra, vagy rendelj. Vagy egy finom gyrost vagy hamburgert ennél? - Propeller Siófok 7 perc autóútra (csak szezonban) Bella Italia Siófok - igazi olasz tulajdonos, olasz ízek 7 percre autóval, vagy rendelj egész évben nyitva.

Leghíresebb fine dinning étterem Siófok - japán fúziós konyha: Mala Garden étterem - 5 perc autóútra Ha kicsit autóznál egy kis valódi olaszért: Mauro étterem Zamárdi (2022ben, felújítás miatt zárva :() A legjobb kilátással egy egy finom fine dinning vagy esetleg csak egy streetfood.



Szuper fancy hely: Völgyhíd Konyha és Rét Kőröshegyen. 20 perc autóútra Szórakozás és Szabadidő Siófokon és környékén: (klikk a felsorolásra) Vonatozás a városban a Siófoki kisvonattal - rögtön itt van a Galerius fürdő előtt a megállója Supzone Bamboo Siófok - SUP kölcsönzés - rögtön itt van az Aranyparton Wakeboard pálya - Bamboo sziget - rögtön itt van az Aranyparton Siófoki Óriáskerék - 7 perc autóútra Siófok Plázs - 7 perc autóútra Bebó aquapark - 20 perc sétára Siófoki Viztorony és Kávézó - 4kmre a belvárosban Speedboat - Hyperjet extrém hajózás Siófokon - 5kmre a Siófoki kikötőben Bella Állatpark - pár perc autóútra Forditott ház - a 7es úton kb 10 perc autóút Egész nyáron: Richter Cirkusz - Zamárdi - kb 20 perc autóútra Legközelebbi közért egész évben, 5 perc sétára.

Legkölezebbi dohánybolt a közért és a zöldséges után, 6 perc sétára.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - október 30.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA22045862


előzőkövetkező