Pine Apartment Pool, 1 apartman 6 férőhely

A szálláshelyre kiskedvencet hozni, bulizni, legény és leánybúcsut rendezni TILOS. A Pine Apartment & Pool, Siófok leggyönyörűbb aranyparti részén helyezkedik el a vízparttól 200 méterre. A kültéri medencét elhagyva, a kertből kilépve gyalogosan juthatunk el közvetlenül a varázslatos Aranypartra, ahol sekélyebb vízű rész is áll rendelkezésre a kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt.

Az apartman földszinti, ezért kényelmesen megközelíthető és 1db saját parkolóval rendelkezik a zárt udvarban. A kert kapcsolatos, klímatizált 2db hálószobás plusz nappalis, max. 6 személyes apartmanhoz jól felszerelt konyha és zuhanyzós fürdőszoba wc-vel tartozik. Az apartman FULL HD LED televízióval és ingyenes Wifi-vel szolgálják a kényelmüket.

A környéken horgászásra, szörfözésre, vízisízésre és wakeboardozásra is van lehetőség. A parton található büfé és fagyizó. 50m-en belül kisbolt és több étterem is található. Helyi járatos busszal, vagy vonattal gyorsan megközelíthetjük Siófok belvárosát. Ha vonattal, vagy távolsági busszal érkeznének, akkor Szabadi fürdőn szálljanak le az apartman gyors megközelítéséhez.

Várom Önöket szeretettel apartmanomba.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: május 25. - szeptember 3.
Wellness szolgáltatások
Légkondícionálás
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA23056814


előzőkövetkező