Hotel Halászkert, 45 szoba 100 férőhely

A hotel 45 kényelmes szobával rendelkezik, amelyből 1 db akadálymentesített, valamint 36 szoba a főépületben található, 9 db szoba/apartman pedig a főépülettől különálló épületben került kialakításra. Szobáink zuhanyzóval felszerelt fürdőszobával rendelkeznek, valamint TV, hűtőszekrény, hajszárító és széf minden szobában megtalálható.

Szobáinkba az érkező Vendégek száma alapján bekészítünk kéztörlőt és fürdőlepedőt, valamint szobánként 1 db kádkilépőt, továbbá kozmetikai termékeket (tusfürdő, sampon, szappan, vattacsomag) és ásványvizet. Saját wellness-részleggel rendelkezünk, ahol a medence és a jakuzzi használatát a szobaár tartalmazza.

A wellnesshez a recepción díjmentesen biztosítunk fürdőköpenyt. Szállóvendégeink részére a parkolás az érkezés napján 11:00 órától díjmentes, továbbá a távozás napján maximum 13:00 óráig engedélyezett a parkoló díjmentes használata. A hotel saját reggeliztető étteremmel rendelkezik, melyben Vendégeink minden reggel 07:00 órától kényelmesen fogyaszthatják el reggelijüket.

Szállodánk Badacsony központjában található, a városi parkoló és a 71-es főút mellett, éttermek és a strand, móló, kikötő, buszmegálló, vasútállomás pedig 5 perces sétával elérhető.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: március 1. - január 1.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
45 szoba, 100 férőhely
NTAK azonosító: SZ19000272


előző