Barbi-ház Apartman, 2 apartman 4 férőhely

Apartmanjainkat igyekeztünk a mai igényeknek megfelelően és megjelenésében is a lehető legszebben kialakítani illetve berendezni. Harmonizálva a színeket a berendezéssel. Fenyő Apartmanunk teraszáról csodás látvány tárul elénk: az Óriás Mamutfenyő, amely már messziről látható, az országban kevés ilyen van.

Ez az udvaron található szépség, igazi turisztikai látványosság, melyet sokan megcsodálnak és fotóznak. A levendula Apartmanunk különlegessége pedig a nagy sarok kádas fürdőszoba, melyben található egy aromaterápiás száraz szauna (romantikus jellegű ). Ideális mindkét Apartmanunk meghitt, hangulatos üdülésre.

Környék: Apartmanjaink a város központi, és egyben legfrekventáltabb részén, a busz és vasútállomástól százötven m-re. Illetve a Balaton Parttól ötszáz m-re helyezkedik el. Utcánk nyugati végén a Balaton konferencia és welness központ valamint a mozi is megtalálható. Keleti végén Rossmann, Pepco, Otp Bank, Kiserdei Játszótér, csodás erdős környezetben .

Bevásárlóközpontok: Aldi, Spar, Penny . Marina Centeren belül található :Tesco, Patika, Üzletsorok, DM (tíz perc séta ). Gyalogosan közlekedve is minden könnyen megközelíthető.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 1. - október 1.
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA22041314


előzőkövetkező