Bandi Kapitány Vendégháza, 3 szoba 8 férőhely

A portálon történő foglalás esetén kérem minden esetben a szálláshellyel szíveskedjen felvenni mielőbb a kapcsolatot a pontos foglalási és fizetési feltételek tisztázása érdekében. Gyönyörű, új építésű nyaralóház épített medencével és klímával Balatonfenyvesen a kikötő, a strand és a városközpont közelében.

Ideális lehetőség egy közös családi vagy baráti nyaraláshoz 6+2 személy részére. A lefoglalt időszakban csak a vendégek tartózkodnak a teljes házban illetve a zárt kertben, melynek három saját parkolóhelye is van az udvarban. A két szintes kertes ház első emeleten három hálószoba és egy tágas fürdőszoba (fürdőkáddal és WC-vel) található.

A földszinten amerikai konyhás nappali TV-vel és gépekkel felszerelve (mosogatógép, sütő, gáz főzőlap, páraelszívó, Nespresso kapszulás kávéfőző, mikró, kenyérpirító, vízforraló), kihúzható kényelmes kanapéval és 8 személyes étkező asztallal. Ezen a szinten továbbá található egy fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel.

A nagy méretű pergolás teraszon napernyő, ülőgarnitúra, napozóágyak, valamint egy faszenes grillsütő is rendelkezésre áll a vendégek kényelme érdekében. Kikötő, strand, éttermek és bevásárlási lehetőség 400 méteren belül találhatók, melyek akár gyalog is pár perc alatt megközelíthetőek.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: április 26. - november 6.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
3 szoba, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA20009603


előzőkövetkező