Castelinho Apartmanház, 5 apartman 16 férőhely

A Gyenesdiáson, a Balaton partjára vezető utcában épült Castelinho Apartmanház kis kerttel vagy terasszal és ingyenes Wi-Fi-vel felszerelt, tágas apartmanokkal várja vendégeit. A strand, amely többször elnyerte a Balaton leggyerekbarátabb strandjának díját, 500 méterre található, a balatoni kerékpáruttól és a piactól pár percre sétára fagyizó, sűtiző, éttermek.

Vendégek szeretnek a környéken sétálni környék sok nevezetességét kerékpározni, hajózni, vonatozni kirándulási helyeknek kiindulópontja. Minden apartmanban TV, valamint teljesen felszerelt konyha áll rendelkezésre hűtőszekrénnyel, konyhai eszközökkel és étkezővel. A zuhanyzós fürdőszobák hajszárítóval felszereltek.

A nagy kertben árnyékos ülősarok található . A szálláshelyen fodrászat működik. A környéken lovaglás, kerékpározás, vitorlázás, kenu, vízibicikli és túrázás kínál kellemes felüdülést. A szálláshelyen ingyenes parkolási lehetőség biztosított. A FlyBalaton repülőtér 13 km-re, vonat- és autóbuszmegálló pedig rövid sétára található.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Kutya bevihető (fizetős)
5 apartman, 16 férőhely
NTAK azonosító: MA19020377


előzőkövetkező