Millennium Villa, 8 szoba 16 férőhely

A Millennium Villa Keszthelyen a Balaton fővárosában várja a kikapcsolódni, nyaralni vágyókat. A Balaton-parttól és a keszthelyi Libás strandtól 800 méterre lévő villa vendégei könnyű sétával a tóparton találják magukat akár strandolni, vitorlázni vagy épp horgászni akarnak.

A kerékpárút közelsége miatt a bringások számára is ideális választás. A környék csendes, a klimatizált kétágyas szobák saját fürdőszobával rendelkeznek. Emeleti szobáink erkélyesek, az új földszinti lakosztályok saját konyhával felszereltek. Ingyenes wifi elérhető a szobákban és a közösségi térben.

Vendégeink részére a ház előtt kiépített saját parkolóban van lehetőség ingyenesen parkolni. Közös konyha, étkező, közösségi tér vehető igénybe. Éttermi szolgáltatás már 80 méterre a Castrum Campingben vagy 350 méterre a Jóbarát Vendéglőben elérhető. Keszthelyi pihenéséhez válassza a Szép házak magazinban is bemutatott Millennium Villát.

Ahol a pihentető környezetről a kert örökzöld növényei és a közösségi térbe a természetességet becsempésző míves fa megoldások gondoskodnak.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: április 19. - szeptember 29.
Ingyenes légkondícionálás
8 szoba, 16 férőhely
NTAK azonosító: MA21003941


előzőkövetkező