Sunshine Apartman, 1 apartman 5 férőhely

Balatonbogláron a strandtól gyalog 10 percre található kb. 70 nm.-es apartman. A parkolás a zárt udvaron megoldott, igény esetén grillezőt biztosítunk. Az épületbe napvitorlával fedett nagy teraszon keresztül jutunk be. A konyha étkezőrészbe lépve szembe található a kádas wc-s fürdőszoba, és jobbra a 2 hálószoba .

A berendezés és felszereltség folyamatosan karbantartott, formáiban, színeiben összhangban van, jó minőségű anyagok használata jellemzi. Az összhatás emelt komfortot tükröz, a szálláshely minden helyisége tekintetében.

A kialakításnál és a berendezéseknél az elsődleges szempont a praktikusság, amely mellett megjelennek a kényelmi szempontok. ️ 2 hálószoba franciaággyal ️ nappali kanapéval ️nappaliban TV ️ nagy közösségi tér: nappali - konyha - étkezővel rendelkező apartman ️ a fürdőszoba fürdőkáddal felszerelt ️ 40 nm.

terasz ️ kavicsos - füves udvar ️ ingyenes parkolási lehetőség ️ teljesen felszerelt konyha: főzőlap, sütő, mikro, kávéfőző (ajándék kávékapszulákkal és teafilterekkel) szendvicssütő, kenyérpirító, vízforraló ️ a nappali és a szobák is klímával szereltek ️ igény esetén felár ellenében grillezési lehetőség ️ ajándék bekészítés: papucs, fogkefe, fogkrém, tusfürdő, sampon, varrókészlet, szénsavas és mentes víz Közelben: ️ Kikötő Óriáskerék Városközpont Strand ️ Templom Kalandpark (bobpálya, kötélpálya) Vidámpark (attrakciók korlátlan használata) Gokart pálya Játszótér Cirkusz Krisna-völgy

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 1. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 5 férőhely
NTAK azonosító: MA23064828


előzőkövetkező