Appartamenti Delle Vacanze, 1 apartman 4 férőhely

KÖSZÖNTJÜK AZ APPARTAMENTI delle VACANZE OLDALÁN. Apartmanházunk Keszthely Balaton parti övezetében található a kedvelt Zámor városrészben, a Zámor utca 20. szám alatt, 500 méterre a népszerű Libás strandtól és Yacht kikötőtől, 400 méterre a Balatoni kerékpárúttól. A három szintes, 3 apartmannal rendelkező nyaralóházunk földszinti 4 fős, 1 hálószobás, családi apartmanját szeretnénk az Önök figyelmébe ajánlani.

Az apartman egész nap kellemesen hűvös, tágas, jól felszerelt: ideális választás lehet 4 fős család, valamint nyugalomra vágyó párok nyaralására. A szépen gondozott kertben lehetőség van grillezésre és bográcsozásra. Kiülők, asztalok, padok és nyugágyak segítik a pihenést, gyermekeknek a házban játszósarok, a kertben homokozó és trambulin biztosított.

A zárt udvarban a gépkocsik részére a parkolás biztonságosan megoldott. Apartmanházunkat 2021. júniusában nyitottuk meg. Mivel férjemmel születésünktől fogva Keszthelyen élünk, szívesen segítünk tanácsainkkal (kirándulási, horgászati), hogy nyaralása kellemesen teljen. Reméljük, hogy mint Érdeklődőt hamarosan már Vendégként köszönthetjük nálunk.

Amennyiben vannak kérdései, szívesen állunk rendelkezésére. Szeretettel várjuk Önöket. Beszélt nyelvek: magyar, német, olasz, angol.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - október 31.
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA21002337


előzőkövetkező