Dani Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Kedves Vendégeink. 2019-ben nyitottuk meg a külön bejáratú, klimatizált Dani Apartmant, amely a fonyódi strandhoz és a városkozponthoz is közel van. Aki nyugodt, tiszta, otthonos helyre vágyik szabadságának eltöltésére annak ez a lehető legjobb választás. A szálláshely 4 fő számára biztosít kényelmet.

Esetleg a nappaliban +1 fő pihenhet a kinyitható kanapén. Az apartman 2 hálószobából, 1 gépesített és jól felszerelt amerikai konyhás nappaliból, 1 fürdőszobából áll külön WC-vel. A teraszon lehetőség van kiülni és elfogyasztani egy kávét. Az udvaron a kedves vendégek grillezhetnek vagy bográcsozhatnak.

Ingyenes WIFI szolgáltatás és egy nagy népernyős TV biztosítja az otthoni szorakozást. Parkolás a ház előtt lehetséges ami ingyenes és biztonságos. A közelben van a csisztapusztai Gyógyfürdő 6km-re, és a marcali Termálfürdő 25km-re. Ezen kívül a sétahajózás a fonyódi kikötőböl is nagyon jó kikapcsolódást nyújt.

Pékség, étterem, piac, élelmiszer-üzlet, gyógyszertár, orvosi rendelő és a strand gyorsan és egyszerűen megközelíthető. Szeretettel várjuk leendő Vendégeinket.

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
Légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: EG19013351


előzőkövetkező