Ani House Üdülőház, 4 szoba 6 férőhely

Kedves pihenni vágyó vendégek. Kiadó Balatonmáriafürdőn, a csendes Köztársaság utcában egy víz közeli 80 nm2 nagyságú ikerház fél, mely saját, jól elszeparált udvarral rendelkezik. A ház és a hozzátartozó udvar csak a vendégeké. A házban 3 db hálószoba (földszinten 1, emeleten 2), 1 jól felszerelt amerikai konyhás nappali, továbbá mindkét szinten 1-1 fürdőszoba található.

Az épület mögötti hangulatosan kialakított fedett terasz, kiváló helyszíne a grillezéseknek ill. családi/baráti összejöveteleknek. Az apartman 6 fő befogadására alkalmas, de igény esetén pótágyazható. Továbbá a ház gyermekbarát (mobil gyerekágy, etetőszék és játékok) Az apartmanban található Sat tv (100+ csatorna, német nyelvű csatorna is megtalálható) illetve Wifi-s internet., továbbá a ház KLÍMATIZÁLT és új korszerű nyílászárókkal van ellátva.

Parkolás az apartman előtt kialakított 2 db parkolóhelyen, illetve 1 gépjármű számára az udvarban is lehetséges. A ház elhelyezkedése: A ház kitűnő elhelyezkedése miatt, kiváló a nyugodt pihenésre illetve a szórakozni vágyók számára egyaránt.

Balatonmáriafürdőn a központ 1 km-re található, ahol minden megtalálható amire csak szüksége lehet (Disco, vendéglátóipari egységek sokasága, dohánybolt, horgászbolt, élelmiszer üzlet, busz és vasúti pályaudvar, posta, gyógyszertár) A háztól számított 200 méteres távolságon belül (nem légvonal) pedig szabadstrand található, amennyiben a Központi Fizetős strandra vágyik, azt 900 méterre találja.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: június 19. - szeptember 10.
Ingyenes légkondícionálás
4 szoba, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA19019769


előzőkövetkező