SióBalaton Apartman, 1 apartman 2 férőhely

Szálláshelyünk Siófok-Szabadifürdő egyik zsákutcájában lakóházas övezetben helyezkedik el, elsősorban szállás céljára lett kialakítva. 2019-ben épült emeletes ház földszintjén lettek kialakítva udvarról nyíló külön bejáratú klímás és télen fűthető STÚDIÓ (egy légterű) 24 négyzetméteres apartmanjaink, (3 db) .

Apartmanonként 1 db franciaágy 160200, és egy kihúzható pótágy biztosítja vendégeink kényelmét. Kisgyermekes családoknak etetőszéket, utazóágyat tudunk biztosítani 60120-as méretben. Bármilyen korú gyermeket szívesen látunk. Hogy az összeg és a létszám- információ helyesen jelenjen meg, kérjük adja hozzá a kereséshez a társaságban utazó gyermekek számát és életkorát.

Ennek hiányában a szállás nem foglalható el, és a foglaló összege sem jár vissza. Mindegyik apartmanhoz külön kis kerti pihenőrész tartozik, közös udvarban. Az emeleten mi lakunk, tehát bármikor vendégeink rendelkezésére tudunk állni ha szükséges. Kisállat nem hozható. Foglalási idő minimum 2 éjszaka.

A klíma és a fűtés díja benne van a szállásdíjban. Apartmanonként 1 gépjármű elhelyezése biztosított, a házunk előtt az utcán. Apartmanunk területén csak a bejelentett vendégek tartózkodhatnak. 18 év alatt csak törvényes képviselővel lehet igénybe venni a szálláshely szolgáltatást.

Ezt foglaláskor kérjük figyelembe venni szíveskedjenek. Törvényi előírás értelmében érkezéskor kötelező a vendégek okmányait egy zárt rendszeren keresztül beolvasnunk. Emiatt minden vendégnek, gyermekeknek 14 év felett rendelkeznie kell valamilyen érvényes hivatalos okmánnyal (szem ig, jogosítvány, vagy útlevél) .

Ennek hiányában sajnos a szállást nem tudják elfoglalni, és az esetlegesen befizetett foglaló összegét sem áll módunkban visszautalni. Kérjük csak úgy foglaljanak apartmanunkba, ha minden vendég érvényes okmánnyal rendelkezik. A biztonságról kültéri kamerarendszer gondoskodik.

Szálláshelyünk pihenésre szolgál, ezért a zajongás, a többi vendég és az ott lakó szomszédok bármely napszakban történő zavarása TILOS. Éjszakai hangoskodás a szálláson nem megengedett különösen este 22 és reggel 9 óra előtti időszakban. Leány, és legénybúcsúsok, nagy családi összejövetelt szervezők kérem ne minket válasszanak.

Közelünkben megtalálható egy nemrégen felújított játszótér. Pár perc (kb.10-15) sétával elérhető Szabadifürdő központi helye, ahol a vasútállomás, élelmiszerbolt, ajándékbolt és számos étterem várja a nyaraló vendégeket. Aranyparti szabadstrand kb. 1100 méterre található, melyet gyalog 15 perces kényelmes sétával is meg lehet közelíteni.

Vizísípálya, számos étterem, is megtalálható a parton. Kb 4 km hosszan lehet sétálni közvetlenül a víz mellett. Bebo aquapark számos élményt nyújt a nyaralóknak. Szomszédságunkban, tőlünk nem messze kb.1200 m-re van a gyermekek és felnőttek által kedvelt Bella állatpark, ahol akár meg is simogathatók az állatok.

A Siófoki kikötő és a belváros 4, 5 km-re van, melyet gépkocsival, vonattal és busszal is könnyen meg lehet közelíteni. Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy kormányrendelet értelmében kötelező 18 év feletti vendégeknek IFA-t fizteni, melynek összege 550 Ft/fő/ éjszaka ami a szállásdíjon felül a helyszínen fizetendő.

Bármi kérdés esetén szívesen állunk a rendelkezésükre.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: EG19003644


előzőkövetkező