Harangvirág Apartmanház, 3 apartman 12 férőhely

Tájékoztatás. A kata törvény változása miatt 2022 szeptember 1-től kizárólag magánszemélyek részére (lakossági ügyfeleknek) nyújthatok szolgáltatást. Számlát az általam végzett szolgáltatásról csak magánszemélyek részére tudok kiállítani. Ebből következik, hogy ha valaki magánemberként, cégként, vállalkozóként foglal és később jelzi, hogy valamilyen cég nevére kéri a számlát, nem áll módomban kiállítani......Megértésüket köszönöm.

A Balatontól csupán 800 m-re egy kis, csendes utcában található az apartmanház. Az ingyenes szabad-strand gyalog, kényelmes sétával megközelíthető. Közelbe van bolt, étterem, cukrászda, pizzéria, gyógyszertár és egy igényes játszótér is. Az apartmanokban két hálótér , teakonyha, fürdőszoba és saját fedett terasz található.

A szálláshelynek saját udvara van parkolóval. Este grillezhetsz vagy bográcsozhatsz a családdal, barátokkal, tollasozhatsz. Ha pihenni szeretnél, vagy csak bulizni jönnél itt fel tudsz töltődni. Semmilyen állat-kisállat nem hozható még az apartmanház területére sem. Ha eljössz lehetőséged akad a magyar tengerben csobbanni, felülni az óriáskerékre vagy csak pihenni, sétálni.

Legény és lánybúcsú nem tartható a szálláshelyen.

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
Nyitvatartás: április 1. - szeptember 1.
Wellness szolgáltatások
Légkondícionálás
3 apartman, 12 férőhely
NTAK azonosító: MA19003150


előzőkövetkező