Admiral Luxury VI Apartman, 1 apartman 5 férőhely

Admiral Family - egy más dimenzió Siófokon. - Admiral Luxury Apartment Kedves Vendégek. Szeretettel várjuk Önöket az Ezüstparton lévő legújabb apartmanunkba. Ha a megszokott apartmanházakhoz képest valami teljesen másra, valami különlegesre és exkluzívra vágyik, akkor az Admiral Family-ben biztosan jó helyen jár.

Hatalmas, zárt, kifogástalanul ápolt kert, fűtött medence + gyerekmedence, napozóágyak, 2 db modern játszótér, zárt parkoló, elektromos autótöltő, közvetlen strand és kikötő kapcsolat. Az Admiral Luxury VI. apartman, 1.emeleten egy nappalival és két hálószobával rendelkezik 60 négyzetméteren.

Az egész apartmanban mennyezetbe épített hűtő-fűtő rendszer gondoskodik az állandóan kellemes hőmérsékletről. Az egyik hálószobában 2 db franciaággyá összetolt ágy, a másikban 1 db kinyitható kanapé 2 fő részére, míg a nappaliban szintén egy kinyitható kanapé használható, így összesen maximum 6 fő kényelmes elhelyezése megoldott. Önellátásra jól felszerelt amerikai– étkezős konyhájában hűtő, mikro, mosogatógép található.

Mosógép, LCD TV, és még további számos kényelmi funkció garantálja a felhőtlen pihenést. L- alakú 20 nm-es teraszán kerti bútorok állnak rendelkezésre, a terasz K-i és részben NY-i Iekvésű parkolóra, kertre, medencére néz. A kertkapun kisétálva szabad strand, vitorlás kikötő és egy fantasztikus konyhával rendelkező étterem várja a nyaralni vágyókat.

Babával érkező vendégeinknek számára tudunk biztosítani etetőszéket, kis kádat, utazóágyat. Az apartman átvételéhez 80.000 Ft kaució átutalása szükséges, mely távozás után az apartman sértetlen és a berendezés hiánytalan állapota esetén 5 munkanapon belül visszautalásra kerül.

A késve érkező vendégeknek (19 óra után) 12.000 Ft felárral tudjuk átadni az apartmant. Megértésüket köszönjük. Várjuk Önöket szeretettel.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
1 apartman, 5 férőhely
NTAK azonosító: MA21003566


előzőkövetkező