Adler Hotel, 15 szoba 34 férőhely

Az Adler Hotel a TIHANYI félsziget festői szőlőhegyén áll a világhírű Tihany falu központjától másfél km-re. A jól sikerült nyaraláshoz a kellemes szobák, a hangulatos medence, a wellness részleg és a finom, bőséges reggeli is hozzátartozik. 2023 májusában a szálloda összes ágya 200 x 160 cm-es box spring ágyra lett cserélve. Ízléses szobaberendezések modern komforttal Az Adler Hotel vendégeinek komfortos szálláslehetőséget kínál 13 szobában.

A szobák mindegyike tusolóval és wc-vel felszerelt. Tv, WIFI és hűtőszekrény minden szobában megtalálható. Szobáink fűthetők, és légkondicionáltak. A hotelban 4-6 fős családok számára ideális két nagy méretű (70m2) apartman is található, melyek nappalival, étkezővel, két külön hálószobával, konyhával, fürdőszobával és nagy terasszal rendelkeznek.

Csakúgy mint a szobák esetében Tv, WIFI, fűtés és légkondicionálás megtalálható bennük. Dohányozni a szobák és apartmanok teraszain, a medencénél  és a kijelölt helyeken lehetséges.

A főépületen kívül, a medence mellett fekszik egy modern wellness-részleg, amiben megtalálható egy finn szauna, egy infra-szauna és egy 6 személyes jakuzzi is. Így a kültéri medence és napozóterasz kiegészítve ezzel a beltéri wellness-részleggel biztosítja kedves vendégeinknek, hogy az időjárástól függetlenül mindig jól érezhessék magukat nálunk. A wellness részleget csak a szállóvendégek vehetik igénybe.

Vendégeinket finom svédasztalos reggelivel kínáljuk reggel 8:00-tól 10:00-ig. 10.00 és 22:00 óra között alkoholos és alkoholmentes italok igényelhetők a recepción.

INGYENES SZOLGÁLTATÁSAINK: , Légkondicionálás a szobában , Svédasztalos reggeli , Szoba SAFE , Zárt parkoló , Kültéri medence napozóterasszal, nyugágyakkal  9.00-21.30 között használható , Infra szauna 9.00-21.00 között használható , Finn szauna 9.00-21.00 között használható , Melegvizes 6 személyes jacuzzi 9.00-21.00 között használható , Babaágy ágyneművel; etetőszék , WIFI a szálloda egész területén , Zárt és fedett kerékpár tároló használata

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: május 16. - szeptember 22.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
15 szoba, 34 férőhely
NTAK azonosító: SZ19000149


előzőkövetkező