A Vidám Vándor Vendégház, 1 szoba 2 férőhely

A vendégház Zalaszántó völgypanorámás külterületi szőlőhegyén helyezkedik el, eléggé távol Zalaszántótól és a városok zajától, hogy ideális szálláshely legyen az elvonulni, pihenni, túrázni vagy éppen sportolni vágyó vendégeink számára. Akit vonz a Keszthelyi-hegység változatossága, aki szereti a természetet, annak kiváló pihenést, feltöltődést kínálhat ez a hely.

Tiszta levegőjű természeti környezetben található ez a kis házikó. Kiránduláshoz, strandoláshoz, fürdőzéshez és sportoláshoz egyaránt ideális választás lehet, hiszen Hévíz gyógyító erejű meleg vizes tava és a balatoni strandok 20 perces kényelmes autózással elérhetők, valamint a változatos túraösvények, beleértve a kék túraútvonalat is, 5 perc sétára kezdődnek.

A Béke Sztúpa buddhista szentélye 15perc séta, autóval a Tátika vár parkolója 5 perc, valamint Sümeg vára is mindössze 15perc alatt elérhető. A vendégház 1500m-re fekszik Zalaszántó belterületi részétől, de személyautóval kavicsos úton jól és biztonsággal megközelíthető (lassan hajtva).

A parkolás a birtok zárt, kavicsos udvarán megoldott. A vendégek kényelmét az összkomfortos ház földszinti része szolgálja, ahol található egy szoba/nappali, egy fürdőszoba WC-vel, zuhanyzóval és mosógéppel, valamint egy jól felszerelt, edényekkel, tányérokkal, kávéfőzővel, elektromos vízmelegítővel, kenyérpirítóval, villanytűzhellyel, sütővel, nagy kombi hűtővel ellátott, főzésre alkalmas konyha.

Az épület nem klimatizált, de a kőfalaknak és a zöld környezetnek köszönhetően nyáron is kellemes benti hőmérséklet biztosít. A nyílászárók szúnyoghálóval felszereltek. Továbbá, annak ellenére, hogy a ház a természet lágy ölén fekszik, megbízható 4G internet (WiFi) kapcsolat áll a vendégek rendelkezésére.

Udvar: gyönyörű kilátást biztosít egy finom kávé vagy étel elfogyasztása mellé. A napimádókat napozószék, a hűsölni-olvasni vágyókat egy diófa árnyéka várja. Egy épített bográcsozó hely is a vendégek rendelkezésére áll. A képeken is látható szomszédos kisház a mi tulajdonunkban van.

A másik oldalon lévő szomszéd, egy idős házaspár, gyakran ott tartózkodnak és rendkívül kedvesek. A vendégház sajátosságából fakadóan nem alkalmas partihelyszínnek. Kisméretű kutyabarát szállás. Kistestű kutyával érkező vendégeket tudunk fogadni. A vendégház bel- és kültéri része sem alkalmas nagyobb testű kutyák fogadására.

A gazdikat szeretnénk megkérni, legyenek kedvesek a házikedvenccel kapcsolatos alapvető higiéniai elvárásokat betartani, például a kutyapiszok feltakarítása az udvarról, vagy a saras tappancsok megtisztítása a házba lépés előtt. Köszönjük. Zalaszántón a Mézeskalács múzeum és a Kotsy-vízimalom látványosságok mellet, élelmiszerboltok, vendéglő, gyógyszertár és posta is megtalálható.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: április 27. - október 3.
Kutya bevihető (fizetős)
1 szoba, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA23055885


előző