Banya Vendégház, 1 szoba 4 férőhely

A szállás ideális 4 fős családnak, baráti társaságnak, de akár 2-3 fő részére is foglalható.

A vendégház csak egyben kerül kiadásra és az üzemeltető sem tartózkodik a helyszínen, így a teljes házat és a kertet vendégeink zavartalanul élvezhetik. - 4 fő kényelme (2 szoba, tágas konyha, étkező, fürdő) - frissen, igényesen felújított - teljesen felszerelt - csendes, falusi utca a természet közvetlen közelében - légkondi (felár ellenében) - csodás panoráma a teraszról - parkosított udvar szalonnasütővel, bográcsozóhellyel, kerti játékokkal - kerti bútor, napozóágy, fürdődézsa (felár ellenében) - parkolás az udvarban - kiskedvencet nem fogadunk Quad bérlésre is van nálunk lehetőség. 2 db CF Moto 625 Overland áll rendelkezésükre, 4 személy részére (2 sofőr, 2 utas), előre egyeztetett időpontban.

Bukósisakot biztosítunk. B kategóriás jogosítvány szükséges. A vendégházunk vendégei kedvezményben részesülnek a quadok bérleti díjából.

A szállástól pár percnyi járásra két fantasztikus étterem is elérhető. (Bisztró 87, Turul vendéglő) A környék: Autóval vagy busszal 15-30 perc alatt elérhető: - Hévízi tófürdő - Keszthely balatonpart, Festetics kastély, - Sümegi vár, Püspöki palota - Kehidakustány gyógyfürdő - Tapolcai-Tavasbarlang, Malom-tó Gyalogosan: - számtalan túraútvonal többek között: Tátika vár, Rezi vár - Zalaszántói Béke Sztúpa Zalaszántón mindent megtalálnak, amire vágynak.

Csend, nyugalom, természet, lelki felfrissülés, de akár extrém sport is. Kinéznek az ablakon, a Rezi vár néz vissza, kilépnek a kapun, pár lépés és erdőbe érnek. Itt találkozik a Keszthelyi-hegység a Déli-Bakonnyal ill. a Balaton-felvidék bazaltvulkáni területével. Bármerre indulnak csodálatos helyekre érnek, lenyűgöző panorámában gyönyörködhetnek.

Déli irányba indulnak, a Rezi várhoz kapaszkodnak, ha északra, érintve az őshalmokat, ősbükköst, majd a Tátika vár romjai emelkednek káprázatos kilátással.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: március 20. - november 18.
Wellness szolgáltatások
Légkondícionálás
1 szoba, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA23080618


következő